«El Celler de Can Roca»: Το ισπανικό εστιατόριο βραβεύτηκε ως το καλύτερο στον κόσμο! (φωτό - βίντεο)

Το εστιατόριο «El Celler de Can Roca» βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2013. Την τιμητική αυτή διάκριση απένειμε το Βρετανικό περιοδικό «Restaurant Magazine» που κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Σύμφωνα με τους κριτές, το Ισπανικό εστιατόριο προσφέρει μοναδικές γεύσεις και εξαιρετική φιλοξενία! Το «El Celler de Can Roca» βρίσκεται στην Χιρόνα της Ισπανίας και ιδρύθηκε το 1986 από τα αδέλφια Ρόκα. Το Ισπανικό εστιατόριο βρισκόταν πέρυσι στην 2η θέση. Φέτος όμως κατάφερε να κερδίσει το Δανέζικο «Noma» που τα τελευταία 3 χρόνια ήταν το καλύτερο στον κόσμο.

Το εστιατόριο «El Celler de Can Roca» βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2013. Την τιμητική αυτή διάκριση απένειμε το Βρετανικό περιοδικό «Restaurant Magazine» που κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.


Σύμφωνα με τους κριτές, το Ισπανικό εστιατόριο προσφέρει μοναδικές γεύσεις και εξαιρετική φιλοξενία! Το «El Celler de Can Roca» βρίσκεται στην Χιρόνα της Ισπανίας και ιδρύθηκε το 1986 από τα αδέλφια Ρόκα. Το Ισπανικό εστιατόριο βρισκόταν πέρυσι στην 2η θέση, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική. Φέτος όμως κατάφερε να κερδίσει το Δανέζικο «Noma» που τα τελευταία 3 χρόνια ήταν το καλύτερο στον κόσμο.








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ