Πανσέληνος Μαΐου 2015 στον ''σκληρό'' Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

Η Πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται στις 4/5 στις 6.42 το πρωί, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 14η μοίρα του Σκορπιού. Η αλήθεια είναι πως δεν επηρεάζονται όλα τα ζώδια αρνητικά, αλλά η προσοχή είναι απαραίτητη.

Χαρακτηριστικά της είναι το απόλυτο τετράγωνο με τον Δία, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα.
Η υπερβολή σε συνδυασμό με την επιμονή, το πάθος και την ακμαία έμπνευση, μπορεί να μας φέρει χωρίς να το καταλάβουμε μπροστά σε αδιέξοδα, λόγω και των δυσαρμονικών όψεων του Ερμή με Κρόνο και Ποσειδώνα.

Ωστόσο πρόκειται για μια δυναμική και δημιουργική Πανσέληνο, γιατί μας δείχνει τις ελλείψεις μας και μας καθοδηγεί να εστιάσουμε στη σταθερότητα, καταλήγοντας σε αυτήν έστω και αν έχουμε σκοντάψει σε αποτυχίες.

Επηρεάζονται άμεσα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στο μέσο του δεύτερου δεκαήμερου ενώ όλοι αντιλαμβανόμαστε πολύ χρήσιμα πράγματα που μας διέφευγαν.

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ
Συνειδητοποιείς μέσα από την παρόρμησή σου πως κάτι σε φρενάρει, που δεν είναι άλλο από την παραδοχή πως όταν βιάζεσαι σκοντάφτεις και πως το γοργόν και χάριν έχει, δεν είναι σίγουρα αφιερωμένο σε σένα. Δώσε προσοχή στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και προσέγγισέ τις με τη δική σου ιδιοσυγκρασία αλλά όχι με τα μειονεκτήματά της. Η ανάγκη σου να διασκεδάσεις σαν μέσο απόδρασης γίνεται έντονη και είναι αυτή που θα σε ανανεώσει στο κυνήγι για τις πιο βαθιές αναζητήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να μην λύσεις όλα τα θέματά σου σε αυτή την Πανσέληνο, αν και θα το προσπαθήσεις πολύ, κάποια όμως που θεωρείς σημαντικά και σε καίνε, θα τα επιδιώξεις με σθένος. Σε περιμένουν έντονες συναισθηματικές αναταράξεις άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε ανεκπλήρωτες, αλλά το δυσάρεστο δεν είναι στο πρόγραμμα να το ζήσεις. Αντίθετα η δοτικότητά σου δεν θα αφήσει ασυγκίνητους όσους την προορίζεις. Η δική σου χαρά αντλείται μέσα από τη στήριξη δικών σου ανθρώπων που θα στηρίξεις και θα σε στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό που ανακινείται περισσότερο σε αυτή την Πανσέληνο είναι η ανάγκη σου να αποτοξινωθείς από κακές συνήθειες που εκλαμβάνεις εσύ ως ανθυγιεινές για σένα. Βάζεις στόχο να ξεκουράζεσαι και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε παρατεταμένες δραστηριότητες ή σε μεγάλο όγκο δουλειάς, προσπαθώντας να τα φέρεις όλα εις πέρας. Αντιλαμβάνεσαι πως κανείς δεν θα αναγνωρίσει όσο εσύ θέλεις την αξία σου και χαλαρώνεις, βάζοντας στη ζωή σου πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σαν να ξυπνάς από κώμα και επιθυμείς να κερδίσεις αχόρταγα το χαμένο χρόνο. Κάπως έτσι σε κάνει να αισθάνεσαι αυτή η μελοδραματική για σένα Πανσέληνος, θέλοντας να δοκιμάσεις όλα τα ζαχαρωτά της βιτρίνας της. Το συναίσθημά σου υπερχειλίζει σαν σιρόπι σε γλυκό, κάνεις όνειρα, εκφράζεις την αγάπη και τον έρωτά σου και ψάχνεις για δυνατές στιγμές με αυτούς που είναι δίπλα σου ή με όσους αποφασίζεις να ψάξεις. Επιπλέον κατακλύζεσαι από δημιουργική έμπνευση και καλλιτεχνική ευαισθησία.


ΛΕΩΝ
Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτικό/η προς πάσα κατεύθυνση. Εξωστρεφής και ασυγκράτητος/η καθώς είσαι, δίνεις την εντύπωση πως τα έχεις όλα λυμένα ή ακόμα και αν δεν τα έχεις, αισιοδοξείς υπέρμετρα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αλλάξεις τη διάθεσή σου, αλλά ειδικά στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα σου διαφεύγει η αδυναμία σου να παραδεχτείς πως δεν αντέχεις να προσεγγίσεις τα προβλήματα. Μην παραβλέψεις λοιπόν οτιδήποτε προκύψει αυτό το διάστημα σε αυτούς τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινότητα σε εξαντλεί και το μυαλό σου μπλοκάρει. Αν θέλεις να προωθήσεις μια δουλειά, να ζητήσεις κάτι αυτονόητο από τον γείτονα, ή ακόμα και να διαπραγματευτείς ένα θέμα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας σου, θα διαπιστώσεις πως υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης και αντιλήψεων. Γι αυτό εστιάσου σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να ερεθίσει το νου σου, ψάξε για δημιουργικές ενασχολήσεις και μέρη όπου μπορείς να επικοινωνήσεις και να εκτονωθείς.

ΖΥΓΟΣ
Το συναίσθημά σου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πόσα χρήματα μπορείς να ξοδέψεις για να αισθανθείς καλά. Αντιμετωπίζεις μια υλιστική υπερένταση πιάνοντας τον εαυτό σου να ζητά περισσότερα αυτό το διάστημα. Αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζεσαι να αισθανθείς λίγο άνετα και να πάψεις να στερείσαι. Ακόμα και αν δεν είσαι σε κατάσταση στέρησης, χρειάζεσαι επιβεβαίωση, ασφάλεια και σιγουριά. Το πώς θα τα λάβεις είναι δικός σου λογαριασμός. Φρόντισε μόνο να μπορείς να τον πληρώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναζητάς πάση θυσία εκτόνωση και αυτό θα φανεί περισσότερο στην εξωτερική σου εικόνα. Μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση, κάνοντας κάτι που θα μονιμοποιήσει μια επιθυμία σου, όπως για παράδειγμα ένα τατουάζ. Πέρα από αυτό, σου δίνεται η δυνατότητα για επαγγελματικά ανοίγματα, ή μια ρομαντική πρόταση που θα εντυπωσιάσει, δείχνοντας τις παθιασμένες διαθέσεις σου και θέλοντας μέσα από αυτές να βιώσεις έντονες στιγμές. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι το ακατανίκητο όπλο σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μένεις προσκολλημένος/η στο παρελθόν και ασχολείσαι επίμονα με κάποιον ή κάτι για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο ή για να αναγνωριστεί αυτό που προσπαθείς να εκφράσεις. Όσο αυτό δεν γίνεται εσύ πεισμώνεις όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να γυρνάς γύρω από την ουρά σου. Ακόμα και αν σου είναι δύσκολο, άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να αισθάνεσαι ηττοπαθής και χαμένος/η.
Τρώγεσαι με κάτι που δεν είναι τόσο σημαντικό όσο κάποια άλλα που χρειάζονται άμεσα την προσοχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για να καλύψεις κάποια υπαρξιακά θέματα και ερωτηματικά, καταφεύγεις αρχικά σε φίλους, συζητάς και ζητάς συμβουλές και απόψεις. Προχωράς όμως και σε ομαδικές δραστηριότητες, ασχολείσαι περισσότερο με συλλογικές προσπάθειες, θέλεις γενικά να αισθανθείς ότι προσφέρεις κάτι παραπάνω, δίνοντας από αυτό που δεν σου περισσεύει. Υπερβαίνοντας λοιπόν τα όριά σου, επιδιώκεις να δοκιμάσεις τις αντοχές σου, γιατί νιώθεις πως είναι άλλο η ζωή και άλλο η ζωούλα και εσύ είσαι προορισμένος/η για το πρώτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεσαι ένα βάρος σε ό,τι αφορά την πορεία της σχέσης σου ή μιας συνεργασίας και αναρωτιέσαι μήπως έκανες λάθος επιλογές ή μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις προσανατολισμό ή στέκι. Κάτι μέσα σου σε καλεί να επανεξετάσεις πρόσφατες αποφάσεις και παρόλη τη ρομαντική σου διάθεση να αφεθείς και όπου σε πάει, διχάζεσαι χωρίς να το δείχνεις. Η Πανσέληνος αυτή σου δείχνει τελικά αυτό που πρέπει να δεις και όχι εκείνο που πιθανά θα ήθελες. Όπως και να 'ναι, έχεις τη θέληση να το ακολουθήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος αυτή σου υπενθυμίζει πως αυτό που έχεις στο μυαλό σου πρέπει να γίνει κάποια στιγμή πράξη. Αν ονειρεύεσαι να κάνεις ένα ταξίδι, να μετακομίσεις ή να σπουδάσεις, θα πρέπει να το αποκαθηλώσεις από το όνειρο και να το κάνεις πράξη. Είναι ευκαιρία να κινηθείς προς αυτόν το σκοπό, συλλέγοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θέτοντας τις βάσεις. Προσοχή μόνο μην αφήσεις κάτι διόλου ευκαταφρόνητο, μόνο και μόνο για να αποδημήσεις. Σκέψου καλά τους λόγους.

Πηγή: Astrology.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ