Χαμός στο πλατό: «Εκρηξη» με τρομερές εκφράσεις προκάλεσαν αναφορές της Αννας Βαγενά σε «λαμόγια»

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής μεταξύ της Αννας Βαγενά και του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Πυροδότησε το κλίμα, το πρωί της Κυριακής, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, αναφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννας Βαγενά σε «λαμόγια», προκαλώντας την έκρηξη του παριστάμενου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου, ενώ το ΠΑΣΟΚ απάντησε με μία σκληρή ανακοίνωση.

Η κ. Βαγενά αναφερόμενη σε όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή, με το CD Player στο βήμα της Βουλής, αλλά και τον άγριο καβγά με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε φράση που της είπε ένας οδηγός ταξί -όπως δήλωσε- ότι «καλύτερα γραφικός παρά λαμόγιο».

Αργότερα στη διάρκεια της εκπομπής, η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ ψιθύρισε ξανά τη λέξη «λαμόγιο», προκαλώντας την έκρηξη του Λεωνίδα Γρηγοράκου:

«Σε παρακαλώ πολύ. Γιατί ήσουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε; Και αφού διαφωνούσες γιατί μπήκες στη Βουλή; Δεν μπορώ να είμαι στο ίδιο πάνελ με αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς που πιστεύουν ότι οι συνομιλητές τους είναι λαμόγια. Μπήκες στη Βουλή σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Να σου πω πού γύριζες και σε ποια υπουργεία γύριζες το βράδυ; Και θα μας πεις λαμόγια εμάς;»

Ο επίσης παριστάμενος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ζήτησε επίσης από την κ. Βαγενά να ανακαλέσει.

Λίγη ώρα αργότερα από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση:

«Η κα Άννα Βαγενά υπήρξε κάποτε καλή ηθοποιός. Έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε ότι ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009 και αποδέχθηκε την βουλευτική ιδιότητα και μετά από παραίτηση βουλευτή το 2012 για να υποστηρίξει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της. Ιδού μερικές από τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια : 

»Δήλωση 1η: 6/03/2012: "Εγώ δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Το 2009 μόνο την νύχτα των εκλογών πέρασα από τα γραφεία του κόμματος."

»Δήλωση 2η: 4/04/2012: "Δεν έχω αποφασίσει με ποιό κόμμα θα κατέβω. Το ΠΑΣΟΚ δεν με έχει προσεγγίσει."

»Δήλωση 3η: 19/05/2013: "ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ δεν με θέλουν."

Δήλωση 4η: 12/11/2014: "Εγώ ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω πάντως."

Δήλωση 5η: 25/2/2015: "Ο Τσίπρας είναι κάτι σαν τον Ιησού Χριστό της Αριστεράς."

»Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να κατανοήσουμε τις παραστάσεις της κυρίας Βαγενά στη Βουλή στα ΜΜΕ!

»Επιτίθεται τώρα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Δεν ασχολείται με την προγραμματική συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ που την δέχθηκε στους συνδυασμούς του! 

»Η έλλειψη στοιχειώδους αυτοσεβασμού είναι εμφανής. Όπως και η αγωνία της για να «γλείψει» όποιον μπορεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους προσωπικούς της στόχους.

»Ήταν ΠΑΣΟΚ, όταν πίεζε για να εξασφαλίσει επιχορηγήσεις για το θέατρό της, παρασιτώντας ως "καλλιτεχνικός περίγυρός" του.

»Ήταν οπαδός του κ. Γ. Παπανδρέου εν όψει εξουσίας το 2009 και μετά φυσικά είχε συχνές παρουσίες στο Υπουργείο Πολιτισμού.

»Ήταν εθελοντής υποψήφια ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ το 2012, αλλά δεν την δέχθηκαν.

»Και τώρα αυτογελοιοποιείται υμνώντας θεολογικά τον Πρωθυπουργό και καθυβρίζοντας βουλευτές, ελπίζοντας να την προσέξει κάποιος, προφανώς για να εξασφαλίσει τις πολύτιμες επιχορηγήσεις.

»Άξιος ο μισθός της! Ας την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως υπόδειγμα πολιτικής οντότητας. Ελπίζουμε μόνο να πληρώσει τώρα τον ΕΝΦΙΑ του 2015.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ