Ε.Παπούλια: Κάποτε έπαιρνα 1.000.000 δραχμές το επεισόδιο μετά τους «Δύο Ξένους»

«Έσπασε» τα ταμεία η Εβελίνα Παπούλια, όπως παραδέχθηκε η ίδια, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως Μαρίνα Κουντουράτου στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι».

Στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνίστησε στη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου που θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης καθώς οποία σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ακόμα και στις επαναλήψεις. 

 

«Έπαιρνα 300.000 δραχμές το επεισόδιο τότε» θυμήθηκε η κοκκινομάλα ηθοποιός, η οποία σήμερα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Μπρούσκο», και αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη ότι στην επόμενη παραγωγή δέχθηκε πρόταση για 1.000.000 δραμχές το επεισόδιο αν και ο αρχικός της στόχος ήταν οι 500.000 δραμχές..

«Ήμουν θρασύτατη! Είχαν τελειώσει οι "Δυο Ξένοι" και με καλούν για μια άλλη παραγωγή. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έπαιρνα γύρω στις 300.000 δραχμές το επεισόδιο. Λέω "εντάξει, αν πάρω τώρα 500 χιλιάδες θα είμαι θεότητα". Αυτά ήθελα να απαιτήσω για το καινούργιο σήριαλ. Και μου λέει ο παραγωγός "Εβελίνα, σε θέλουμε πάρα πολύ, αλλά θέλω να συζητήσουμε και το οικονομικό. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο θα παίρνεις". Κάνω παύση τότε και του λέω "Άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα"» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ