''Θα γίνεις ο θάνατος μου'': Η ανατριχιαστική ιστορία της 22χρονης Mila Dago που οδηγούσε μεθυσμένη ενώ έστελνε μηνύματα στο αγόρι της!

Μία γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ έστειλε στο αγόρι της το μήνυμα «Οδηγώ μεθυσμένη... σε λίγο θα είμαι νεκρή σε ευχαριστώ»  λίγα λεπτά πριν παραβιάσει το κόκκινο φανάρι και προκαλέσει το θανατηφόρο ατύχημα, λέει η αστυνομία.

 

Η οδηγός, Mila Dago, επέζησε από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε τον Αύγουστο του 2013 και αναμένει την δίκη της για τον θάνατο της 22χρονης φίλης της Irina Reinoso η οποία ήταν συνεπιβάτης. 

Σύμφωνα τα αρχεία της αστυνομίας η Dago, που χώριζε με το αγόρι της, είχε βγει στο Miami το μοιραίο βράδυ.  Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η 22χρονη έστειλε στο αγόρι της εξήντα... πικρά μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων και μερικών που δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ανατριχιαστικά μετά τη συντριβή, λέει η αστυνομία. 

«Τελείωσα με κατέστρεψες... θα γίνεις ο θάνατος μου» έγραψε η Dago.

H 22χρονη έστειλε τα τελευταία μηνύματα στο αγόρι της, την ώρα που οδηγούσε ένα aυτοκίνητο μάρκας Smart το οποίο είχε νοικιάσει. Ωστόσο δεν ήταν μόνη της αφού στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν μία φίλη της, αναφέρει η αστυνομία. 

Τρία λεπτά μετά το τελευταίο μήνυμα, πέρασε το κόκκινο φανάρι, και συγκρούστηκε με ένα κινούμενο φορτηγό.

Από την σύγκρουση σκοτώθηκε η Reinoso -η άτυχη συνοδηγός- ενώ ο οδηγός του φορτηγού, ο 51χρονος Benjamin Byrum έπεσε αναίσθητος

Ο οδηγός του φορτηγού είπε στη Herald ότι αυτό που τον έσωσε ήταν το αυτοκίνητο μάρκας Smart τονίζοντας ότι αν είχε συγκρουστεί με μεγαλύτερο όχημα τα πράγματα θα είχαν πάρει διαφορετική τροπή. 

Η Dago που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα γλίτωσε με μερικούς μώλωπες μόνο στο σώμα της, ενώ δύο ώρες μετά την συντριβή η περιεκτικότητα του αλκοόλ στο αίμα της ήταν διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο. 

Συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2014 όμως αποφυλακίστηκε με εγγύηση 20.000 δολαρίων ενώ της επιβλήθηκε κατ οίκων περιορισμός.

Ωστόσο η ίδια δηλώνει αθώα για τα όσα προκάλεσε ενώ η ημερομηνία της δίκης της δεν έχει οριστεί ακόμα.

Η οικογένεια της Reinoso έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της Dago και της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Car2go. 

H Reinoso ήταν μαθήτρια σε κολέγιο στο Μαϊάμι και όπως λέει η μητέρα της άτυχης κοπέλας είχε «μεγάλη» καρδιά και πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. 

Πηγή: Miamiherald.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ