Εδώ αεροσυνοδοί & stewards ξεκουράζονται εν πτήσει - μικρά δωματιάκια με όλα τα comforts - Φωτό

Στα αεροπλάνα που κάνουν πολύωρα ταξίδια υπάρχουν κρυφά δωμάτια για το προσωπικό. Όμως αν είσαι αεροσυνοδός στα Boeing 777 και 787 της εταιρείας Cathay Pacific, τότε πραγματικά απολαμβάνεις ένα πολύ άνετο και ευχάριστο ταξίδι.

Όπως είναι γνωστό, στα αεροπλάνα υπάρχουν κάποιοι χώροι για την ξεκούραση των αεροσυνοδών, όμως είναι μικροί και στριμωγμένοι και άλλοτε βρίσκονται σε μια καμπίνα στην κορυφή του αεροσκάφους, ενώ άλλες φορές είναι κρυμμένοι στην κύρια καμπίνα των επιβατών, όπως αναφέρει το Business Insider.

Υπάρχει όμως ένα αεροσκάφος του οποίου ο χώρος ξεκούρασης για τις αεροσυνοδούς μοιάζει με ξενοδοχείο. Πρόκειται για τα Boeing 777 και 787, που, όπως φαίνεται, έχει ένα δωμάτιο με 8 κουκέτες!

Στο πίσω μέρος του σκάφους υπάρχει μια μυστική σκάλα που οδηγεί στο δωμάτιο, το οποίο περιβάλλεται από παχιές κουρτίνες, για να εξασφαλίζεται ησυχία.

Η σκάλα μοιάζει με σήραγγα, γεγονός που αναγκάζει τις αεροσυνοδούς να σέρνονται για να φτάσουν στο δωμάτιό τους. Στην πόρτα υπάρχει ένα χαρτί που ενημερώνει για τη χωρητικότητα 8 ατόμων, καθώς και το ότι τα κρεβάτια δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την απογείωση και την προσγείωση. Και φυσικά, η πόρτα θα πρέπει να ασφαλίζεται όταν λείπουν όλοι.

Εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως σε ένα Boeing 787 υπάρχει μεγάλος χώρος στο επάνω μέρος, το οποίο διαθέτει ένα δωμάτιο χωρητικότητας έως και 5 ατόμων, για να ξεκουράζονται οι αεροσυνοδοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ