Μοναχός Ευδόκιμος: ''Εγώ αρραβώνιασα την Ε. Μενεγάκη με τον Μάκη''

​Τις φήμες που ήθελαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο να έχουν αρραβωνιαστεί, επιβεβαίωσε ο γέροντας και ηγούμενος της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο.

Ο μοναχός Ευδόκιμος, δεν έκρυψε ότι ήταν εκείνος που αρραβώνιασε το αγαπημένο ζευγάρι πριν από περίπου ένα χρόνο:

«Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο» δήλωσε ο γέροντας, ο οποίος να σημειώσουμε έχει άψογες σχέσεις με την παρουσιάστρια. Βλέπετε η Ελένη Μενεγάκη επισκέπτεται συχνά την Μονή Παναχράντου στην Άνδρο, ένα μέρος το οποίο λατρεύει και αποτελει το ησυχαστήριο της.

Κάθε φορά που βρίσκεται στο νησί, η παρουσιάστρια πηγαίνει στη Μονή και ζητά την ευχή του ηγούμενου, μιας και η πίστη της είναι βαθειά. Μάλιστα οι σχέσεις της με τον γέροντα Ευδόκιμο είναι τόσο καλές όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που πολλές φορές όταν εκείνος έρχεται στην Αθήνα, την επισκέπτεται στο σπίτι της στα Μελίσσια και τον φιλοξενεί.

Αν πάντως ισχύουν τα όσα ανέφερε ο ηγούμενος της Μονής, τότε εξηγούνται οι βέρες που φοράνε στα χέρια τους εδώ και πολλούς μήνες Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος, οι οποίοι πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ