Αυτό το μωρό με 4 πόδια & 4 χέρια λατρεύεται σαν θεός - δείτε τον

Χιλιάδες πιστοί που ασπάζονται τον Ινδουισμό, συρρέουν στην Ινδία για να δουν από κοντά ένα αγόρι που γεννήθηκε με οκτώ πόδια και το λατρεύουν σαν Ινδουιστή Θεό. 

Συγκεκριμένα, το αγοράκι, γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια καθώς.... θεωρείται πως τα παραπάνω άκρα είναι του υπανάπτυκτου δίδυμου αδερφού του. Προσκυνητές, έχουν συγκεντρωθεί στην Ινδία στην μικρή πόλη Dumri-Isri, για να γιορτάσουν την γέννηση του παιδιού, καθώς πιστεύουν πως είναι μετενσάρκωση του Ινδουιστή Θεού Ganesha

Ο Θεός Ganesha, είναι από τις πιο εμβληματικές και ευρέως γνωστές θεότητες της θρησκείας του Ινδουιστών και αναπαρίσταται με ένα έλεφαντα που έχει τέσσερα χέρια. Ο Kuntalesh Pandey δήλωσε σε τοπικά μέσα πως ταξίδεψε 72 μίλια για να πιάσει ένα από τα άκρα του παιδιού. Η κατάσταση της μητέρας του μωρού, Ureda Khatun, είναι άγνωστη. Λίγα λόγια για τον Ινδουιστή Θεό Ganesha Ο Ganesha (ή Ganesh) είναι γνωστός (ένα από τα διάφορα ονόματα στα διαφορετικά μέρη της Ινδίας και στις διαφορετικές περιπτώσεις) ως ο καταστροφέας των εμποδίων, ο θεός των ενάρξεων, ο Θεός της εσωτερικής αρμονίας και της επιτυχίας. Είναι ο πιο αγαπημένος και σεβαστός απ” όλους τους θεούς των Ινδών και επικαλούνται πάντα πρώτα αυτόν σε οποιαδήποτε ινδική τελετή ή φεστιβάλ. Είναι ο γιος της Parvati (σύζυγος του Shiva – ο καταστροφέας, ο ισχυρότερος της ινδικής τριάδας των κύριων Θεών). 

Πηγή: metro.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ