Ο Τόλης Βοσκόπουλος ζητάει πάλι δείγμα DNA από την κόρη του Χαρά με μαμά τη Τζούλια

Νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στη διαμάχη της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον δημοφιλή τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο, σχετικά με την πατρότητα της Χαράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η κα Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε -εκ νέου- εξέταση DNA.

Αυτό σημαίνει πως η 26χρονη κοπέλα θα κληθεί να δώσει δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να λάμψει επιτέλους η αλήθεια σε μια υπόθεση που μένει «ανοιχτή» από το 2007.

Η απόφαση, την οποία περίμεναν με αγωνία τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος όσο και η Τζούλια Παπαδημητρίου, δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, ωστόσο και οι δύο πλευρές έχουν ενημερωθεί -μέσω των δικηγόρων τους- πλήρως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Espresso, το προσεχές διάστημα η Χαρά θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε γενετική ανάλυση.

Εδώ και έναν χρόνο, όσο χρειάστηκε περίπου για να βγει η συγκεκριμένη απόφαση λόγω της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, και οι δύο πλευρές κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα. Μάλιστα, οι επόμενες κινήσεις τους αναμενόταν να κριθούν από το τι θα αποφάσιζε τελικά το Εφετείο. Καθημερινά, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η πρώην σύζυγός του βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μέσω των δικηγόρων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική του στάση και θα καλέσει εκ νέου την 26χρονη Χαρά για το τεστ DNA, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνει και ο στενός κύκλος του τραγουδιστή. «Ο Βοσκόπουλος εμμένει στην άποψή του και πιστεύει ότι και πάλι θα αρνηθούν να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι σήμερα επικαλούνται προσχήματα και προφάσεις εν αμαρτίαις» υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του «πρίγκιπα της πίστας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ