Σύγχρονη Μήδεια σκότωσε και τα 6 νεογέννητα μωρά της & πιάστηκε στο 7ο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το αποτρόπαιο έγκλημα της σύγχρονης «Μήδειας» από την Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία ομολόγησε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου ότι κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, σκότωσε τα έξι νεογέννητα παιδιά της και τα έκρυψε στο γκαράζ του σπιτιού της.

 

Η 39χρονη Μέγκαν Χάντσμαν ισχυρίστηκε ότι ήταν εθισμένη στη μεθαμφεταμίνη και πως δεν μπορούσε να τα φροντίζει. Έτσι, από το 1996 ως το 2006, με το που γεννούσε, τύλιγε τα βρέφη σε ένα πανί, τα στραγγάλιζε, τα τοποθετούσε σε πλαστικές σακούλες και τα έβαζε σε χάρτινο κουτί στο γκαράζ του σπιτιού της.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, Ντάρεν Γουέστ, ο οποίος βρήκε ένα νεκρό βρέφος στο γκαράζ, τον περασμένο Απρίλιο, όταν πήγε να μαζέψει τα πράγματά του.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε και τα υπόλοιπα μικροσκοπικά νεκρά κορμάκια. 

Οι αρχές πιστεύουν ότι η 39χρονη Χάντσμαν γέννησε τα παιδιά στο σπίτι, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί  πως η ίδια απέκρυψε τις εγκυμοσύνες και τις δολοφονίες από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους.

Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά, τα οποία μένουν με άλλα μέλη της οικογένειας. Στο δικαστήριο, ο πρώην σύζυγος δεν παραβρέθηκε, παρά μόνο μέσω του δικηγόρου του. Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα έξι νεογέννητα αγγελούδια κι έδειξε μεταμέλεια, ενώ αναμένεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή.

Να σημειωθεί ότι όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της, η μητέρα είπε ότι στο γκαράζ βρίσκονταν 8 ή 9 νεκρά μωρά, όμως στη συνέχεια, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν έξι νεκρά βρέφη, υπέθεσαν ότι ήταν σε σύγχυση.

Πηγή: news.yahoo.com

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ