Στον Κορυδαλλό η οικογένεια του Παύλου Φύσσα - Ζητούν δικαίωση για τον χαμό του γιου τους!

Λίγα λεπτά πριν τις οκτώ έφτασαν στο δικαστήριο οι συγγενείς του Παύλου Φύσσα. Δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ωστόσο ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Μαραγκός, μίλησε στους δημοσιογράφους αναφέροντας ότι αναμένει και ενστάσεις και εντάσεις στη δίκη, χαρακτήρισε ακατάλληλο τον χώρο και υπογράμμισε πως η εντολή που που έχει από την οικογένεια του αδικοχαμένου μουσικού είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.

Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του Π. Φύσσα

“Ξεκινάει η δίκη μετά από 19 μήνες, ελπίζουμε να προχωρήσει, αν και θα υπάρξουν εμπόδια, δικονομικά τα οποία δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς, θα υπάρξουν εμπόδια παραστάσεων, τα οποία πάλι δεν μπορεί να τα εμποδίσει κανείς, εκείνο το οποίο σας λέμε είναι ότι επιθυμία μας και προσπάθειά μας είναι να γίνει.

Ενώ υπήρξαν άλλοι χώροι, ήρθαμε εδώ όπου ο χώρος είναι ακατάλληλος. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τη δημοσιότητα της δίκης. Δεν μπορεί να υπάρχουν 50 καθίσματα ακροατηρίου, δεν είναι δυνατό, ενώ υπάρχουν 70 κατηγορούμενοι.

Διακοπή της δίκης είναι στα αναμενόμενα.


Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμένει τη δικαίωση της και την αλήθεια. Η εντολή που έχουμε είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και όποιοι ευθύνονται να πληρώσουν.” 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ