"Η Σερ πεθαίνει" γράφει στο πρωτοσέλιδο το Νάσιοναλ Ενκουάιαρ - Τι απαντά η εκπρόσωπός της!

Σε άμεσο κίνδυνο η ζωή της Σερ σύμφωνα με δημοσίευμα του του «National Enquirer»! Οπως αναφέρει, η τραγουδίστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και ουσιαστικά έχει παραιτηθεί από τη ζωή, βιώνοντας έναν αργό θάνατο.

Oπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Σερ, λόγω της σπάνιας νόσου στα νεφρά της, την Epstein - Barr, που της προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα, δίνει αγώνα να παραμείνει στη ζωή. Παράλληλα, λόγω των προβλημάτων με την υγεία της, η 68χρονη σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της, ενώ συγκρούστηκε με τον γιο της, Ελάια, τον οποίο και έδιωξε από την βίλα της, μαζί με την σύζυγό του.

«Είναι σχεδόν 70 χρονών και κουράστηκε να δίνει μάχες για όλους, για την οικογένειά της, για τους γείτονές της. Είναι απίστευτα στεναχωρεμένη», λέει πηγή στο περιοδικό, που επικαλείται φιλικά πρόσωπα της Σερ και υποστηρίζει πως αργοπεθαίνει, καθώς «η κατάθλιψη της έχει στερήσει τη θέληση για τη ζωή και πως ζει τις τελευταίες τραγικές μέρες της».

Η εκπρόσωπο της Σερ διαψεύδει τα πάντα και υποστηρίζει μάλιστα πως η Σερ ετοιμάζει νέα περιοδεία. «Έχει καλή διάθεση και ισορροπημένη ψυχική υγεία, ενώ σχεδιάζει να κάνει νέα περιοδεία», είπε προσθέτοντας πως αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ