Αλέξης Μητρόπουλος: ''Κάποιοι με εμπλέκουν σε φοροδιαφυγή'' - Ξέσπασε σε κλάματα στη Bουλή!

Ο κ. Μητρόπουλος διαφοροποιήθηκε από τις θέσεις της κυβέρνησης στο θέμα με τις Σκουριές και άρχισε να κλαίει γιατί τον εμπλέκουν σε φοροδιαφυγή, όπως είπε.

Μιλώντας πριν από λίγο κάλεσε τον πρωθυπουργό να δει τους εργαζομένους που διαδηλώνουν προσθέτοντας ότι σε μια τόσο δύσκολη για την Ελλάδα στιγμή με τους δανειστές να πιέζουν την κυβέρνηση η Αριστερά δεν έχει την πολυτέλεια να ανοίξει ρωγμές με τους εργαζομένους.

Επίσης ζήτησε από τον πρωθυπουργό, τον Παναγιώτη Νικολούδη και την πρόεδρο της Βουλής, να δώσουν στη δημοσιότητα τη λίστα Νικολούδη. Για να δει αν υπάρχουν μέσα επίορκοι υπάλληλοι καθώς και δημοσιογράφοι και οι οικογένειες τους που από κοινού έστησαν μια προσπάθεια ηθικής του εξόντωσης. Μάλιστα, ο Αλέξης Μητρόπουλος συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα για την εμπλοκή του ονόματός του σε φορολογική υπόθεση.

Αίσθηση προκάλεσε η απόσταση που κράτησε εμμέσως από την υπόθεση Κατρούγαλου λέγοντας ότι «εγώ και τα παιδιά μου όλα τα χρόνια του Μνημονίου δεν αναλάβαμε ούτε υπερασπιστήκαμε στα δικαστήρια καμία υπόθεση υπό αμοιβή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ