Η κορυφαία Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάει με σύνθημα ''Αλλιώς'' σε όλη την Ελλάδα - Αρχή της η Θεσσαλονίκη!

Δήμητρα Γαλάνη: Δεν σπάει, δεν χαλάει και αντέχει στην ανηφόρα. 

Κι όποιος έχει αντίρρηση σ’ αυτό, τον παραπέμπω στις περσινές παραστάσεις της στο Passport. Φωνή που κρατάει τις… στροφές της (μα εντελώς!) ταμπεραμέντο νεανικό που δεν χάνει ευκαιρία να δοκιμάζεται σε νέες περιπέτειες και μάτι (σταθερά) ανήσυχο, έτοιμο να καταλάβει και να συντονιστεί με τα ήθη και τις ορέξεις των νεώτερων ακροατών της. Και στη σκηνή ακούραστη. Μοναδική.

Μετά από 43 χρόνια πορείας, λοιπόν, είναι μία από τις λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της (μην πω η μοναδική) που δικαιούται να ονομάσει την περιοδεία της «Αλλιώς», παίρνοντας τον τίτλο από τον τελευταίο της δίσκο που κυκλοφόρησε το 2014 σε στίχους Παρασκευά Καρασούλου. Η έναρξη των εμφανίσεών της γίνεται 18 Απριλίου από το Fix Factory της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την μπάντα της σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε ερμηνεύοντάς τα είτε γράφοντας τη μουσική τους - κι εδώ μιλάμε για ένα ρεπερτόριο που ξεκινάει από τα τέλη του ‘60. Μαζί της οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί/συνοδοιπόροι της τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Info
18 Απριλίου 2015 
Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 500670). Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00. Εισιτήρια από 11 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ