Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας προτιμούν τα one night stands αντί των μόνιμων σχέσεων - γυναίκες & άντρες‏!

Το BlindChat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει μια έρευνα για να διαπιστώσει τις προτιμήσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων στις σχέσεις: Πόσο θα ήθελαν να διαρκούν οι σχέσεις τους; Προτιμούν μόνιμες και μακροχρόνιες σχέσεις ή τείνουν προς τις σχέσεις της μίας βραδιάς, τα λεγόμενα one night stands;

Το σάιτ λοιπόν δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο για τους χρήστες του θέτοντας την ερώτηση: «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;». Οι επιλογές για απάντηση ήταν «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες», «Μερικά χρόνια» ή «Για πάντα».

Οι απαντήσεις που δόθηκαν δείχνουν ότι στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο οι γυναίκες δεν πιστεύουν πάρα πολύ στους αιώνιους έρωτες με τα ποσοστά των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να κρατήσει για πάντα να είναι κάτω από 1%! Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην επαρχία είναι 29.11% οπότε καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι αυτή η διαφορά. Από την άλλη στην Κρήτη, την Κεντρική Μακεδονία και την Αττική το ποσοστό των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να είναι και παντοτινή είναι πάνω από 30% (Κρήτης: 37.84%, Κ. Μακεδονία: 30.10%, Αττική: 30.53%).

Όσο για τους άντρες, στη Στερεά Ελλάδα μόνο το 5,29% είπε πως θέλει σχέση για μια ζωή με τους περισσότερους να αναζητούν σχέση μερικών μηνών (45,67%). Οι επόμενοι λιγότερο ρομαντικοί στην Ελλάδα είναι οι άντρες της Δυτικής Μακεδονίας από τους οποίους μόνο το 16,05% επιθυμεί η επόμενη σύντροφός τους να είναι μαζί τους για πάντα. Όλα τα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα κινούνται σε ποσοστά 23-26% με ένα εντυπωσιακό στοιχείο να είναι η σύγκρισή τους με την Κύπρο όπου οι άντρες φαίνεται να θέλουν κάτι σταθερό. Περίπου 1 στους 3 από αυτούς θέλει μία σχέση για πάντα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το άλλο άκρο! Όλοι αυτοί δηλαδή που ψάχνουν σχέση μιας βραδιάς! Ο μέσος όρος των γυναικών σε όλη την Ελλάδα που θέλει η επόμενη σχέση τους να είναι για ένα βράδυ είναι 18,30% με το αντίστοιχο των αντρών να είναι 25,84% αλλά το ενδιαφέρον όλης της υπόθεσης είναι να δούμε τις περιφέρειες που εμφανίζουν τα μεγαλύτερα και μικρότερα ποσοστά στη συγκεκριμένη απάντηση ανά φύλο!

Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.

Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.

Το one-night-stand συγκεντρώνει τα μικρότερα ποσοστά στην Κρήτη με 9,61% στις γυναίκες, με την Ανατολή Μακεδονία και Θράκη να ακολουθεί με 14%, την Στερεά Ελλάδα με 14,48% και τη Κεντρική Μακεδονία με 15,53%. Η Κρήτη είναι και η Περιφέρεια που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα που φτάνει το 14,41% με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διαφορά να είναι στην Κεντρική Μακεδονία, 10,55%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ