Ο Γιώργος και η glamorous Μαρίνα Πατούλη έσυραν τον χορό στο πασχαλινό γλέντι του Αμαρουσίου! (Φωτό)

Δεν ήταν μόνο ο Πάνος Καμμένος που έστησε ένα μεγάλο γλέντι την Κυριακή του Πάσχα στο Γουδή, αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης που διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για τους δημότες του με άφθονο φαγητό, ποτό και πολύ χορό, στον οποίο πρωτοστάτησε μάλιστα ο ίδιος μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του.

Χιλιάδες πολίτες του Αμαρουσίου κάθισαν στο πασχαλινό τραπέζι που στρώθηκε στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου, έγιναν μια μεγάλη παρέα, απόλαυσαν τον πασχαλινό οβελία και τα άλλα πασχαλινά εδέσματα, τσούγκρισαν τα πασχαλινά αυγά και διασκέδασαν και χόρεψαν σε λαϊκούς και νησιώτικους ρυθμούς, με ερμηνευτές τον Γιώργο Κονιτόπουλο, τη Δήμητρα Κουρή και τον Γιώργο Ρόδιο, με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο στο λαούτο.

«Στο Μαρούσι γιορτάζουμε το Πάσχα ως μια μεγάλη οικογένεια. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι μόνοι. Κανείς στην πόλη μας δεν είναι μόνος, ιδιαίτερα μάλιστα τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με τη ευγενική υποστήριξη και προσφορά των σημαντικών χορηγών μας στρώσαμε ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι με προσκεκλημένη όλη την πόλη. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συμπολίτες μας που τους διακρίνει η διάθεση για προσφορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς και τον καθένα χωριστά για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ