Made in Greece οι Go Greek & τα υπέροχα μπουκαλάκια ούζου: Εύζωνας και Αμαλία, ζευγάρι Κρητικών, Ροδίτες, Μακεδόνες!

Είσαι τουρίστας, έζησες το μύθο σου στην Ελλάδα και τώρα θες να φύγεις με κάτι που θα κρατήσει για πάντα. 

Ή είσαι απλά Αθηναίος και αγαπάς το καλό ντιζάιν. Γιατί το ούζο θα τελειώσει (όπως, the tan will fade but the memories will stay), αλλά θα σου μείνει κάτι αγαπησιάρικο, αυτά τα τέλεια μπουκαλάκια ούζου Μυτιλήνης που σχεδίασαν οι Go Greek. Φολκλόρ αλλά με σύγχρονη προσέγγιση, Εύζωνας και Αμαλία, ζευγάρι Κρητικών, Ροδίτες, Μακεδόνες και άλλοι πολλοί, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές του κάθε τόπου, χωράνε ούζο και αγάπη.

Ούζο ή αγάπη; Και τα δύο θα τα βρείτε απλόχερ α στο Boxes n' Foxes μαζί με άλλα πολλά συναρπαστικά αντικείμενα, στην έκθεση Spring Greek. Η άνοιξη μυρίζει Ελλάδα και 9 καλλιτέχνες αποφάσισαν να σχεδιάσουν ό,τι θυμίζει ελληνική γη. Αναλώσιμα και διακοσμητικά αντικείμενα, όπως πρωτότυπες συσκευασίες, επανασχεδιασμένα κανάτια κ.ά. Έμπνευση και ταλέντο υπάρχουν. Λεφτά (σχεδόν) δεν χρειάζονται, τα ζευγαράκια πωλούνται μαζί 10€. Αρχελάου 23 στο Παγκράτι, μέχρι και 25 Απριλίου. 

Το ούζο, λοιπόν, θα τελειώσει αλλά δε μας νοιάζει, οι Go Greek έκαναν θέμα τη συσκευασία. Το περιτύλιγμα έχει σημασία καμιά φορά. Χα-χα.

Πηγή: Athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ