Ινδία: Αεροσκάφος των ''Jet Airways'' κατέρρευσε κατά την προσγείωση!

Τρομακτικές στιγμές έζησαν τη Δευτέρα οι 59 επιβάτες και το οκταμελές πλήρωμα του Boeing 737-800 των ινδικών αερογραμμών Jet Airways όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν κυριολεκτικά κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του.

Κι όμως, αμέσως μόλις άγγιξε το έδαφος στο αεροδρόμιο Khajurahο στην Ινδία, το αεροσκάφος άρχισε να γέρνει από τη μία πλευρά, ενώ ο αριστερός κινητήρας άρχισε να κουνιέται και να αποκολλάται.

Όταν ο πιλότος κατάφερε να σταματήσει το αεροπλάνο, το πλήρωμα διέταξε αμέσως την εκκένωση του και οι επιβάτες το εγκατέλειψαν από τις τσουλήθρες διαφυγής, αφού υπήρξαν πληροφορίες ότι είχε ξεσπάσει και πυρκαγιά στο  Boeing.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά το περιστατικό η εταιρεία ανέφερε ότι υπήρξε ένα «τεχνικό πρόβλημα στον μηχανισμό προσγείωσης», ωστόσο, διέψευσε τα περί φωτιάς, αν και επιβάτες του αεροσκάφους δήλωσαν πως είδαν καπνό έξω από το Boeing, όταν η αριστερή πλευρά του άρχισε να καταρρέει.

Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους στο Νέο Δελχί με άλλο αεροσκάφος, ενώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο και το Boeing έδωσε στη δημοσιότητα ένας Ινδός δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ