Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κρητικοί της Γαλακτοκομικής για τον Βαγγέλη: Εμείς παίζαμε και οι μ@@@ μας βγάζουν τραμπούκους

«Οι μ... πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «Εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «Ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «Γιατί τα φορτώνουν όλα σε εμάς;», «Δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «Παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους».

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκατοντάδες φράσεις των έξι νεαρών της παρέας των Κρητικών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που καταγράφηκαν σε τηλεφωνικές συνομιλίες τους από τους «κοριούς» της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την πρώτη στιγμή εντοπισμού της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη στις 15 Μαρτίου 2015 και ενώ έρχονταν στο φως όλο και περισσότερες αναφορές περί bullying με στόχο τον 20χρονο Βαγγέλη, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων υπέβαλαν αίτημα άρσης απορρήτου στον αρμόδιο εισαγγελέα. Μετά την έγκριση που έλαβαν έγιναν οι επισυνδέσεις των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιούσαν οι νεαροί που φαίνεται να πρωταγωνιστούσαν σε αυτές τις καταγγελίες που μετέτρεπαν σε... juke box τον Βαγγέλη, για τα κρύα ντους, το σπασμένο κρεβάτι κλπ.

Ολες αυτές τις ημέρες, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ακούν και απομαγνητοφωνούν τις συνομιλίες των νεαρών, προκειμένου το υλικό να συμπεριληφθεί στην ογκωδέστατη δικογραφία.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς που επικαλείται η εφημερίδα χωρίς να κατονομάζει, από αυτές τις επικοινωνίες δεν προκύπτουν προς το παρόν ύποπτες αναφορές, που θα μπορούσαν να αναδεικνύουν προσπάθειες συγκάλυψης εγκληματικής ενέργειας ή συμφωνίας κοινών θέσεων χειρισμού της υπόθεσης.

Οι επισυνδέσεις αφορούσαν σε νεαρούς που είχαν φοιτήσει στη σχολή τον προηγούμενο χρόνο, ανάμεσά τους και ο φαντάρος, που φαίνεται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα καταγγελλόμενα περιστατικά εκφοβισμού, και κάποιοι καινούργιοι της νέας φοιτητικής περιόδου. Το ενδιαφέρον, που εντοπίζεται σε αυτό το πεδίο ερευνών, είναι πως όλοι οι νεαροί είχαν συνομιλίες μεταξύ τους την περίοδο καταγραφής αυτών των συνομιλιών.

Μετά το Πάσχα θα ληφθούν καταθέσεις από τους έξι συμφοιτητές του Βαγγέλη, από τους γονείς, την αδερφή, τον αδερφό του και την κοπέλα με την οποία ο σπουδαστής επιθυμούσε να συνάψει ερωτική σχέση.

Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ