Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Έτσι περνούν τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος από την Κυριακή 29/3 κρατώντας το μικρό χεράκι της κόρης τους!

Το ζευγάρι από την περασμένη Παρασκευή που έφυγε από το μαιευτήριο και πέρασε την πόρτα του σπιτιού του στα Μελίσσια μαζί με το παιδί του χαμογελά διαρκώς σφίγγοντας στην αγκαλιά του ζεστά το μικρό πλασματάκι. Σύσσωμη η οικογένεια της παρουσιάστριας με τα τρία της παιδιά αλλά και τους γονείς της τους περίμεναν στην είσοδο για να ευχηθούν τα καλύτερα και να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους…

“Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα και μας περιμένουν”, είχε δηλώσει η Ελένη έξω από το “Ιασώ” φανερά συγκινημένη για το κοριτσάκι της που ήρθε στον κόσμο και τη γέμισε χαρά και ευτυχία.

Η παρουσιάστρια, πιο όμορφη από ποτέ, ζει μοναδικές στιγμές μέσα στο σπίτι της, ηρεμεί μακριά από το άγχος των εκπομπών. Περνά όλες τις ώρες της με τους δικούς της, ειδικά τώρα που τα σχολεία αργούν λόγω των διακοπών του Πάσχα και υπάρχει επιπλέον φροντίδα από τη μεριά της τόσο προς τη μικρή όσο και στα άλλα της παιδιά καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πει ότι “η οικογένεια είναι πάνω απ” όλα”!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ