Υβόννη, Ελένη - Μαμά & κόρη του Αντώνη Ρέμου λάμπουν από χαρά!

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε πριν λίγες μέρες η νεογέννητη Ελένη, η κορούλα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello, μαμά και κόρη, μαζί με τη φίλη και συνεργάτη της Υβόννης, Αγγελική Γεώργα, έκαναν μια βόλτα στη Γλυφάδα και άναψαν ένα κερί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Δεν χρειάζεται να πούμε και πάλι πόσο λαμπερή και κούκλα έδειχνε η Υβόννη, είναι φανερό από τις φωτογραφίες...

Βέβαια, την πρώτη της εμφάνιση η μικρή Ελένη είχε κάνει νωρίτερα, αλλά οι γονείς της φρόντισαν να την κρατήσουν μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Ήταν κατά την ημερομηνία που σαράντισε, και οι γονείς της την πήγαν στην εκκλησία για να πάρει την ευχή που κατά παράδοση δίνει ο ιερέας σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως λέει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο Hello, «Η Υβόννη και ο Αντώνης ήταν γεννημένοι για να γίνουν γονείς, και κάθε στιγμή που βιώνουν με το αγγελούδι τους, το επιβεβαιώνει περίτρανα.

Πρόκειται για δύο πολύ ψύχραιμους γονείς, που δε διστάζουν να ζητήσουν τη γνώμη φίλων, αλλά και των γονιών τους, σε θέματα που αφορούν στο μεγάλωμα της μικρής. Ιδιαίτερα η κυρία Νίτσα, η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, από την οποία θα πάρει και η μικρή το όνομα Ελένη, πετάει στους πέντε ουρανούς από την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ