Story: «Καζανόβας» με 17 ερωμένες κατηγορείται για απάτη! Την "πάτησε" όταν τον επισκέφθηκαν όλες στο νοσοκομείο!

Στα πράσα πιάστηκε ένας Κινέζος όταν 17 από τις ερωμένες του εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο για να βεβαιωθούν αν είναι καλά, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε.
 

Ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως ο κ. Γιουάν από την πόλη Τσάνγκσα, προφανώς είχε σχέσεις με όλες αυτές τις γυναίκες ταυτόχρονα και μάλιστα είχε αποκτήσει και παιδί με μία εξ αυτών, αναφέρει η εφημερίδα South China Morning Post. Παρόλο που είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφές τις σχέσεις του αυτές για μήνες ή σε ορισμένες περιπτώσεις και για χρόνια, η απάτη του αποκαλύφθηκε όταν οι γιατροί του νοσοκομείου ήρθαν σε επαφή με τις κοπέλες μετά το ατύχημά του.

«Ανησύχησαν πραγματικά όταν έμαθα ότι ήταν στο νοσοκομείο» δήλωσε η Ξιάο Λι, που έβγαινε με τον κ. Γιουάν εδώ και 18 μήνες. «Όταν όμως άρχισε να βλέπω όλο και πιο όμορφα κορίτσια να εμφανίζονται στο νοσοκομείο, στέρεψαν τα δάκρυά μου» Όπως πρόσθεσε κάποιες από αυτές τον βοηθούσαν οικονομικά, με μία μάλιστα να του δανείζει χρήματα επί εννέα χρόνια. Μία άλλη κοπέλα δήλωσε στην εφημερίδα πως σχεδίαζαν ήδη τον γάμο τους.

Η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες σχόλια να αναφέρονται στα κατορθώματα του κ. Γιουάν. Βέβαια δεν είναι όλα επικριτικά με κάποιους να θαυμάζουν τις ικανότητές του και άλλες να αναρωτιούνται πώς οι γυναίκες δεν αντιλήφθηκαν τίποτα. Όσο για τον κύριο Γιουάν, τα προβλήματά του μόλις ξεκίνησαν καθώς οι αστυνομικοί έχουν αρχίσει έρευνα για το ενδεχόμενο απάτης.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ