Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη της ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών - όλες οι φωτό!

Ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών η ηθοποιός Μισέλ Χάρντγουικ παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη της παντρεύτηκε . Η 39χρονη σταρ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «Emmerdale», έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Ρόζι Νίκολ.

Την επί χρόνια αγαπημένη της παντρεύτηκε ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών η ηθοποιός Μισέλ Χάρντγουικ. Η 39χρονη σταρ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «Emmerdale», έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Ρόζι Νίκολ.

Το μυστήριο έγινε στο κάστρο Danby στο βόρειο Γιορκσαϊρ, με τις νύφες να λάμπουν από χαρά μέσα στα δαντελένια νυφικά τους.

Μάλιστα η ηθοποιός μοιράστηκε την ευτυχισμένη στιγμή και με τους followers της στο Twitter, ανεβάζοντας μια κοινή της φωτογραφία με τη… σύζυγο της!

Το ρομαντικό στιγμιότυπο συνόδευσε με το σχόλιο: «Χθες μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου…! Ευχαριστώ την σύζυγο μου!»

Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε είναι αχώριστες.

Όσο για την Μισέλ Χάρντγουικ; Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι αποκάλυψε στους γονείς της πως είναι ομοφυλόφιλη σε ηλικία 28 ετών, έπειτα από χρόνια που πάλευε με την σεξουαλικότητα της.

 «Οι συγγενείς με ρωτούσαν συνεχώς αν έχω φίλο και τους απαντούσα ότι έχω φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Κάποια στιγμή που με ρώτησε ο μπαμπάς μου δεν μπόρεσα να μην του το αποκαλύψω. Για το μόνο που στεναχωρήθηκε είναι επειδή δεν του το είπα νωρίτερα! Η οικογένεια μου το αντιμετώπισε με εκπληκτικό τρόπο! Το ίδιο και της Ρόζι. Είμαστε πολύ τυχερές!»

Πηγή: digitalspy.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ