Good News: Η Ακρόπολη και τα νησιά μας στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ταξιδιωτικές εμπειρίες, που πρέπει να ζήσει κανείς σύμφωνε με το Conde Nast Travelle‏r!

Δύο στις 50 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ευρώπη που είναι απαραίτητο να ζήσει κανείς πριν πεθάνει, αφορούν την Ελλάδα, και συγκεκριμένα την Ακρόπολη και τα ελληνικά νησιά.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά του, το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Conde Nast Traveller.Όπως αναφέρει, "η Ακρόπολη είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που γεμίζει με τουρίστες και δεν μπορείτε να αποφύγετε μια επίσκεψη σε αυτήν.

Το γεγονός οτι μπορείτε να δείτε τον Παρθενώνα από κοντά είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ και η θέα από την κορυφή του λόφου είναι το καλύτερο σημείο στην πόλη. Κατευθυνθείτε εκεί από νωρίς για να αποφύγετε τα πλήθη, και μην ξεχάσετε να φορέσετε ανθεκτικά παπούτσια για την ανάβαση. Αφού κατεβείτε, δοκιμάστε ένα τραγανό κουλούρι". Για τα ελληνικά νησιά, το περιοδικό αναφέρει τα εξής:

"Τα νησιά Μύκονος, Σαντορίνη και Πάτμος είναι γνωστά, όμως στα λιγότερο γνωστά νησιά όπως η Αντίπαρος, η Πάρος και το Πάνω Κουφονήσι, οι παραλίες είναι παρθένες, οι ταβέρνες είναι ρουστίκ, και ο ρυθμός της ζωής είναι αργός. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, Θορυβώδη εστιατόρια ή high-end καταστήματα - αν και τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια των ελληνικών νησιών δεν φαίνεται να τελειώνουν όπως και οι απόκρυφες σπηλιές για κολύμπι και εξερευνήσεις".

Δείτε την πλήρη λίστα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ευρώπη - tornonews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ