Αποκλειστικό: Νόνη -Σοφία - Έλενα - Δέσποινα: Τα λένε όλα στο eirinika οι Δούνια, Βογιατζάκη, Παπαβασιλείου & Καμπούρη για το Ε!

Ένα ανοιξιάτικο απόγευμα, βρέθηκα στο κανάλι Ε όπου και θα συναντούσα 4 γυναίκες! 4 νέες, ωραίες παρουσιάστριες με άποψη και με χαρούμενη διάθεση την οποία και μου μετέδωσαν. Από την κουβέντα μου με την Νόνη Δούνια πρώην μανεκέν, επιχειρηματία & πολιτικό, την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη & τις δύο νεώτερες στην τηλεόραση  Έλενα Παπαβασιλείου και  Δέσποινα Καμπούρη , ομολογώ ότι αποκόμισα πολλά και καθόλου αδιάφορα! Μου έκανε εντύπωση η ειλικρίνεια και η ευθύτητα τους, ειδικά όταν συζητήσαμε το πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξουν 4 τόσο δυναμικές γυναίκες. 

 

Η παρέα τους, δείχνει να έχει δέσει κάτι που φαίνεται και από τα πειράγματα που έκανε η μια στην άλλη και η εκπομπή τους πάει από το καλό στο καλύτερο! Πράγμα πολύ λογικό, μιας και οι 4 κυρίες της εκπομπής ''Γυναίκες'' αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και  πατούν γερά στα πόδια τους. Οι 4 μοντέρνες αυτές γυναίκες η κάθε μια διαφορετική και οι 4 μαζί δίνουν ένα ευχάριστο, χρήσιμο τηλεοπτικό σύνολο, από εκείνα που μας είχαν λείψει. Σίγουρα το καλό παράδειγμα πως με θέληση και σκληρή δουλειά όλα γίνονται και πως τις μάχες τις κερδίζουν οι ομάδες!

 

*Δείτε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της Έλενας Παπαβασιλείου, της Νόνης Δούνια, της Σοφίας Βογιατζάκη & της Δέσοινας Καμπούρη στο Eirinika.gr:

  • Γίνεται λοιπόν μια ''αλχημεία'' και αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι δεν είμαστε ίδιες

  • Βάζουμε η καθεμιά την προσωπική της σφραγίδα και μιλάμε όπως θα μιλούσαμε στο σαλόνι του σπιτιού μας

  • Έχουμε 4 διαφορετικές προσωπικότητες και αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί σε ένα θέμα ενδεχομένως να έχουμε 4 διαφορετικές απόψεις

  • Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή γιατί δεν γνωριζόμασταν!

  • Από την ελληνική τηλεόραση δεν μου αρέσουν καθόλου οι κουτσομπολίστικες εκπομπές

  • Γυναίκες που είναι σε μια διαφορετική φάση της ζωής τους και όμως κάπου όλες μαζί συναντιούνται!

  • H συνύπαρξη μας είναι πολύ εύκολη γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας

  • Kοπιάσαμε πολύ και οι 4 μας για να βρισκόμαστε αρμονικά καθημερινά μπροστά από τις κάμερες

    Που θα κάνουν Πάσχα τα 4 κορίτσια; Διαβάστε παρακάτω:

 

Λίλη Αγγελοπούλου: Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στο concept της εκπομπής και αποφασίσατε μετά από μια μακροχρόνια αποχή να επιστρέψετε στην τηλεόραση;

Νόνη Δούνια: Καταρχήν, η πρόταση στην καθεμιά μας έγινε σε διαφορετική χρονική στιγμή. Αυτό που τράβηξε τη δική μου προσοχή και με κέντρισε είναι ότι θα δημιουργούσαμε ένα καινούργιο concept από μια ''παρέα'' γυναικών, που είναι στο καναπέ τους και μιλάνε για καθημερινά ζητήματα τα οποία αφορούν γυναίκες αλλά και όχι μόνο. 

Σοφία Βογιατζάκη: Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το concept  της εκπομπής. Μας έγινε μια πρόταση να συμμετάσχουμε σε μια παρέα, σε μια γυναικεία παρέα με concept της τα γυναικεία  θέματα όπως είναι η υγεία, η ψυχολογία, η ομορφιά, τα πάντα! Στο concept  αυτό λοιπόν, βάζουμε η καθεμιά την προσωπική της σφραγίδα και μιλάμε όπως θα μιλούσαμε στο σαλόνι του σπιτιού μας και στις φίλες μας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι υπάρχουν κάμερες, γιατί η εκπομπή δεν είναι ένα reality όπως ήταν για παράδειγμα το ''Big Brother''.

Έλενα Παπαβασιλείου: Εμένα μου αρέσουν πολύ οι γυναικοπαρέες! Κι εγώ με τις φίλες μου έχουμε μια πολύ ''δυνατή'' γυναικοπαρέα και θεώρησα ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα τέτοιο τηλεοπτικό εγχείρημα, η προσέγγιση δηλαδή θεμάτων από γυναίκες που είναι σε μια διαφορετική φάση της ζωής τους και όμως κάπου όλες μαζί συναντιούνται!

Δέσποινα Καμπούρη: Συμφωνώ με τις προλλαλήσασες! Ειλικρινά με κάλυψαν και οι 3 κυρίες. Όσα είπε η Έλενα, η Σοφία και η Νόνη, όλα αυτά μαζί συνθέτουν την δική μου απάντηση. Ένιωσα πολύ καλά και πολύ βολικά με το concept  της εκπομπής γιατί δεν ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ μιας και το έχω ξανακάνω, οπότε ένιωθα πολύ καλά με αυτό όπως και με το ότι δεν θα ήμουν μόνη!

Ότι θα είχα δηλαδή μαζί μου τις φίλες μου, που μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας, τα άγχη μας και τους προβληματισμούς μας και νομίζω ότι και οι γυναίκες που μας παρακολουθούν θέλουν ακριβώς αυτό. Να ταυτίζονται με άλλες γυναίκες απλές, καθημερινές που ζουν ό,τι ζουν και οι γυναίκες που είναι μπροστά από τις κάμερες.

Λ.Α: 4 γυναίκες διαφορετικές, από διαφορετικούς χώρους αλλά με πολλά κοινά σημεία πόσο εύκολο είναι να συνυπάρξουν;

Ν.Δ: Όσο εύκολο είναι να συνυπάρξεις με τις φίλες σου. Και με τις φίλες μας έχουμε διαφορές, διαφορετικές απόψεις αλλά έχουμε και πάρα πολλά κοινά. Ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει και εδώ, έχουμε δηλαδή 4 διαφορετικές προσωπικότητες και αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί σε ένα θέμα ενδεχομένως να έχουμε 4 διαφορετικές απόψεις. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί και να μην συμβεί γιατί σε κάποια πράγματα κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι όχι, αλλά αυτό είναι το ενδιαφέρον σε αυτή τη παρέα.
 

Ε. Π: Εγώ θέλω να συμπληρώσω ότι δεν τίθεται μόνο θέμα φύλου, αλλά και θέμα ανθρώπου, γιατί είμαστε 4 διαφορετικοί άνθρωποι που γνωρίζονται και σε αυτό το ''ταξίδι'' που λέγεται ζωή η καθεμία αντιμετωπίζει διαφορετικά πράγματα και διαφορετικά τις καταστάσεις που βιώνει ή την επικαιρότητα. Γίνεται λοιπόν μια ''αλχημεία'' και αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι δεν είμαστε ίδιες, αλλά μπορούμε να διαφωνούμε εποικοδομητικά και να περνάμε καλά.

Σ.Β: Όλα είναι εύκολα αν τα θέλουμε πραγματικά! Αν υπάρχει ένα concept που μας ενδιαφέρει, ωραία παρέα και έντονες προσωπικότητες που από μόνες τους είναι πολύ ενδιαφέρουσες τότε ''θέλω'' μας για τον κοινό στόχο, αυτήν εδώ την εκπομπή στη προκειμένη περίπτωση, ισχυροποιείται και τα πράγματα γίνονται εύκολα! Η συνύπαρξη μας είναι πολύ εύκολη γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Η καθεμιά μας έχει δόση τα δικά της δείγματα με την μακροχρόνια πορεία της στον χώρο και έτσι δεν διεκδικούμε κάτι εκτός από την αγάπη και την συμπάθεια των τηλεθεατών που μας παρακολουθούν.

Ε.Π: Μου άρεσε πολύ αυτό που είπες! Καμιά μας δεν θέλει κανένα στέμμα, και δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού.

Δ.Κ: Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι εύκολο να συνυπάρχουν 4 γυναίκες σε ένα τηλεοπτικό πλατό και αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή γιατί δεν γνωριζόμασταν! Ωστόσο το ότι προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους -όπως είπες- δεν είχε καμιά σημασία γιατί το ότι Σοφία για παράδειγμα δεν είναι παρουσιάστρια δεν την κάνει λιγότερο ικανή! Ίσα ίσα, που νομίζω ότι η πιο αυθόρμητη από όλες μας και αυτή που δίνει έναν θετικό τόνο είναι εκείνη! Αλλά οπωσδήποτε κάθε καινούργιο θέλει χρόνο για να δέσει. Έτσι κι εμείς, αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας αλλά τελικά τα βρήκαμε γιατί κοπιάσαμε πολύ και οι 4 μας για να βρισκόμαστε αρμονικά καθημερινά μπροστά από τις κάμερες.

Λ.Α: Εσείς συνήθως, σε ποια σημεία διαφωνείτε και σε ποια συμφωνείτε;

Ε.Π: Μπορούμε να διαφωνήσουμε στα πάντα!

Σ.Β: Και να συμφωνήσουμε στα πάντα! 

Ν.Δ: Συνήθως διαφωνούμε στα θέματα των σχέσεων γιατί μερικές είναι πιο ρομαντικές από τις άλλες.

Λ.Α: Ποια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης σας αρέσει και ποια εκπομπή ή ποια κομμάτια εκπομπών δεν σας αρέσουν καθόλου;

Δ.Κ:  Μου αρέσει πολύ το ''Πάμε πακέτο''! Παρακολουθώ φανατικά την συγκεκριμένη εκπομπή, κλαίω κάθε φορά και παρακολουθώ μέχρι και τις διαφημίσεις που παίζουν από την αγωνία μου μήπως χάσω κάτι! Από την άλλη, δεν μου αρέσουν καθόλου οι εκπομπές telemarketing! Τις βαριέμαι πάρα πολύ και αλλάζω κανάλι αμέσως!

Ν.Δ: Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν αυτή του Ηλία Μαμαλάκη! Την θεωρώ την πιο επιτυχημένη εκπομπή γιατί προέβαλε και την Ελλάδα με πάρα πολύ ωραίο τρόπο! Τώρα αν κάτι δεν μου αρέσει, απλά δεν το βλέπω! Οπότε κάτι που να μην μπορώ να το δω καθόλου δεν υπάρχει!

Σ.Β: Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν αυτής της Βίκυς Φλέσσα και αυτή του Σταύρου Θεοδωράκη, πριν μπλέξει με την πολιτική και το Ποτάμι. Από ψυχαγωγικά προγράμματα μου αρέσει πολύ το ''Celebrity game night'' της Σμαράγδας Καρύδη. Την βλέπω φανατικά και γελάω πολύ! Από την ελληνική τηλεόραση δεν μου αρέσουν καθόλου οι κουτσομπολίστικες εκπομπές, γιατί θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν κανέναν! Επιπλέον, δεν μου αρέσει και η υπερβολή που υπάρχει στις ειδήσεις, γιατί θεωρώ ότι στις ειδήσεις υπάρχει μια υπερβολή στο κομμάτι που έχει να κάνει με τον τρόπο που τις μεταδίδουν.

Ν.Δ:  Κι εγώ συμφωνώ με το κουτσομπολιό!

Ε.Π: Εμένα μου αρέσει πολύ το ''Όλα'' , γιατί συνδυάζει έξυπνα βιντεάκια με τα ευτράπελα της ελληνικής τηλεόρασης με ωραίες συνεντεύξεις, μου αρέσει πολύ ο ''Ενικός'' γιατί πολιτικά πρόσωπα απαντούν και σε ερωτήσεις του κοινού πιο ελεύθερα και γενικότερα θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο και τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν μου αρέσουν και εμένα τα κουτσομπολίστικα προγράμματα και τα telemarketing και τρελαίνομαι με τις ταινίες!

Λ.Α: Κυρία Δούνια, τι γεύση σας άφησε η ενασχόληση σας με την πολιτική; Ήταν κάτι που θα το ξανακάνατε στο μέλλον;  Εσείς οι υπόλοιπες κυρίες της εκπομπής, θα ασχολούσασταν ποτέ με την πολιτική;

Ν.Δ: Ό,τι κάνω στη ζωή μου, επιλέγω να μου αφήσει γλυκιά γεύση! Και μάλιστα θα έκανα άλλη μια προσπάθεια

Σ.Β: ΠΟΤΕ!

Ε.Π: Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον, ωστόσο στην παρούσα φάση της ζωής μου, μου αρέσει να ενημερώνομαι και να ενημερώνω. Ακόμα δεν έχω σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι για το μέλλον.

Δ.Κ: Εγώ δεν ήμουν ποτέ πολιτικοποιημένη και δεν ήμουν ποτέ φαν της πολιτικής επικαιρότητας. Την πολιτική επικαιρότητα την παρακολουθώ όταν συμβαίνουν πράγματα πολύ σημαντικά για τη χώρα, όπως κάθε πολίτης που πρέπει να ενημερώνεται τουλάχιστον για τα βασικά που αφορούν το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του. Γενικά όμως, νομίζω ότι δεν θα το έκανα.

Λ.Α: Ποια είναι τα σχέδια σας για το φετινό Πάσχα; Ποιο ήταν το ωραιότερο και το χειρότερο Πάσχα που έχετε περάσει;

Σ.Β: Φέτος το Πάσχα θα κάνουμε εκπομπές καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οπότε όπως και κάθε Πάσχα θα παραμείνω με την οικογένεια μου. Το χειρότερο Πάσχα ήταν το πρώτο που πέρασα χωρίς τον μπαμπά μου! Από εκεί και πέρα, δεν ξεχωρίζω καμιά χρονιά γιατί όσο έχω κοντά μου άτομα που αγαπώ είμαι ευτυχισμένη!

Ε.Π: Εύχομαι το ωραιότερο Πάσχα να το ζήσω στο μέλλον! Έχω περάσει πολύ όμορφα στην Ύδρα γιατί είναι μαγικό το Πάσχα εκεί και φέτος το Πάσχα θα μείνω στην Αθήνα με την οικογένεια μου γιατί έχω ανάγκη για ξεκούραση!

Ν.Δ: Το φετινό Πάσχα, όπως και κάθε Πάσχα θα το περάσω στις Σπέτσες γιατί διατηρώ και μια επιχείρηση στο νησί. Κακή ανάμνηση δεν έχω καμία και αγαπημένο Πάσχα είναι εκείνο που πέρναγα καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας μου, που όλα μας φαίνονταν πολύ έντονα και πολύ καινούργιο!

Δ.Κ: Εγώ θα ξεχωρίσω δύο γιορτές του Πάσχα. Το ένα ήταν όταν ήμουν έγκυος, στο Πήλιο που όλοι με πρόσεχαν και το άλλο ήταν εκείνο που είχα κάνει στην Ταϊλάνδη, που ήταν και το πρώτο μου ταξίδι σε εξωτικό προορισμό. Το προγραμμάτιζα καιρό αυτό τα ταξίδι και είδα πράγματα πραγματικά μαγικά στην Ταϊλάνδη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ