Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

«Τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου»: Δείτε το σημείωμα που χάρασσε πάνω στο δέντρο της εκκλησίας η Βίκυ Σταμάτη όταν συνελήφθη ξανά

Στην εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι παρέλαβαν τη Βίκυ Σταμάτη, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο Εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, η Βίκυ Σταμάτη η οποία είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση περιφερόταν άσκοπα επί ώρες λέγοντας «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου».

Η κ. Σταμάτη μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ, όπου θα πάνε οι Εισαγγελείς και γιατρός για να την εξετάσει και στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της απόδρασης κρατουμένου.

Το σημείωμα που έγραψε η Βίκυ Σταμάτη σε κορμό δένδρου, στο προαύλιο της Εκκλησίας της «Παναγίτσας» στο Χαϊδάρι, όπου βρέθηκε, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, άγνωστος του τηλεφώνησε λέγοντάς του ότι είναι μαζί με τη Βίκυ Σταμάτη στην εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι και θέλει να παραδοθεί. Αμέσως, ο κ. Ραγκούσης επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών ο οποίος κινητοποίησε τις αρχές και πήγαν στο σημείο που διαπιστώθηκε ότι πράγματι ήταν η Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με τον  κ.Ραγκούση, αυτό το πρόσωπο το οποιο παραμένει άφαντο μέχρι στιγμής,  είναι γνωστός με την κ. Σταμάτη και την αναγνώρισε.

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην αστυνομία. .Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο άτομο που επικοινώνησε και με τον κ. Ραγκούση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ