Πασχαλινά bazaar: Διευθύνσεις για τα καλύτερα δώρα με γούστο!

Παζάρια στην Αθήνα με προτάσεις για πασχαλινά δωράκια, χειροποίητες δημιουργίες μικρών καλλιτεχνών, αλλά και events για την στήριξη φιλανθρωπικών ή και φιλοζωικών σκοπών.

 

Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα πασχαλινά bazaar της πόλης, για να κάνετε εκεί τις αγορές σας. 

Πασχαλινό παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 
1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου Πασχαλινά είδη και χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα και ρούχα για εσάς αλλά και τους… τετράποδους φίλους μας θα βρούμε στο παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Αλλά επειδή δεν ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηλιούπολης. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Athens Heart 
Εμπορικό κέντρο athensheart 1 έως 8 Απριλίου, ώρες καταστημάτων Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να λύσουν το μυστήριο των εξαφανισμένων πασχαλινών αυγών, ψάχνοντας κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου athensheart. Θα φτιάξουμε λαμπάδες, πασχαλινά καλαθάκια και κάθε λογής κατασκευές που θα προσφέρουμε στον οργανισμό για να χαρίσουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη. 

Πασχαλινό παζάρι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ 
Στοά Κοραή (στάση Πανεπιστήμιο) Παρασκευή 3 Απριλίου (11.00 - 21.00) και Σάββατο 4 Απριλίου (11.00 - 19.00) Λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος θα βρούμε στο πασχαλινό παζάρι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του προγράμματος που εδώ και χρόνια βοηθά νέους να ξεπεράσουν τις εξαρτήσεις τους και να πατήσουν στα πόδια τους. 

Το stray.gr στο Thission Lofts 
Thission Lofts, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου (11:00 - 20:00) Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr διοργανώνουν πασχαλινό bazaar με μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα με θέμα τα ζώα, καθώς και είδη για σκύλους και γάτες. Θα βρούμε παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων και βιβλίων, σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και μπουφέ με σπιτικά φαγητά και γλυκά από τα χεράκια των εθελοντών. Σκοπός του παζαριού είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου. 

Πασχαλινό παζάρι της Unicef 
Ανδρέα Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37, Καισαριανή 2 και 3 Απριλίου (10.00 - 20.00) και 4 Απριλίου (10.00 - 16.00) Η Unicef διοργανώνει τριήμερο πασχαλινό παζάρι στα γραφεία της, με δώρα, παιχνίδια, κάρτες και λαμπάδες σε 25 ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα για αγόρια και κορίτσια. Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της Unicef βοηθούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. 

Καλλιτεχνικό bazaar στο 8 Δυτικά 
Λ. Αθηνών, 387 ύψος των ΤΕΙ Αθηνών Σάββατο 4 Απριλίου 16.00 - 23.00, Κυριακή 5 Απριλίου 12.00 - 23.00 Στον χώρο τέχνης και πολιτισμού 8 Δυτικά θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό bazaar, με την συμμετοχή εξήντα καλλιτεχνών. Λαμπάδες, δώρα, κοσμήματα, καλλυντικά, αλλά και λαχταριστά εδέσματα και ηδύποτα σε πολύ προσιτές τιμές – το μόνο που θα σας πούμε είναι πως θα υπάρχουν χειροποίητες λαμπάδες από 3 μόλις ευρώ! 

Πασχαλινό Bazaar της Monumenta 
Παλλάδος 21, πλατεία Ηρώων, Ψυρρή Κυριακή 5 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 12.00 - 18.00 Λαμπάδες, βιβλία, κεραμικά, κοσμήματα, σαπουνάκια, σημειωματάρια και άλλα πολλά στο πασχαλινό bazaar της Monumenta και του Συλλόγου Παναθήναια. Οι αγορές θα ενισχύσουν τις δράσεις των Συλλόγων, καθώς και νέους δημιουργούς. Την Κυριακή 5 Απριλίου, στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι συγγραφείς του βιβλίου «Αθήνα: Ιχνηλατώντας την πόλη με οδηγό την ιστορία και την λογοτεχνία», Θανάσης Γιοχάλας και Τόνια Καφετζάκη, για μια… ιστορικά λογοτεχνική βόλτα στα κτίρια της πόλης.

Όλη η συνέχεια εδώ - in2life.gr 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ