Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τις γεύσεις και αγαπάτε να φτιάχνετε κοκτέιλ πάρτε μέρος στο 3ο Mediterranean Cocktails Challenge!

Αν αγαπάτε τη μαστίχα, η αναγγελία αυτή σας ενδιαφέρει. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τις γεύσεις και αγαπάτε να φτιάχνετε κοκτέιλ, επίσης. Αν είστε φαν και των δύο, τότε δεν πρέπει να χάσετε το 3ο Mediterranean Cocktails Challenge, τον σημαντικότερο διαγωνισμό Μεσογειακού κοκτέιλ, για τον οποίο η διαδικασία κατάθεσης συμμετοχών μόλις ξεκίνησε.

Αν αγαπάτε τη μαστίχα, η αναγγελία αυτή σας ενδιαφέρει. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τις γεύσεις και αγαπάτε να φτιάχνετε κοκτέιλ, επίσης. Αν είστε φαν και των δύο, τότε δεν πρέπει να χάσετε το 3ο Mediterranean Cocktails Challenge, τον σημαντικότερο διαγωνισμό Μεσογειακού κοκτέιλ, για τον οποίο η διαδικασία κατάθεσης συμμετοχών μόλις ξεκίνησε.Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μπαρτέντερ και στοχεύει στη δημιουργία και προώθηση της κουλτούρας των μεσογειακών κοκτέιλ σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του gastronomos.gr. Φέτος θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και Η.Π.Α, ενώ το κοκτέιλ που θα αναδειχθεί πρώτο θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο Tales of the Cocktail® (κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο).

Οι υποψήφιοι που θέλουν να λάβουν μέρος στο Mediterranean Cocktails Challenge πρέπει να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά στο www.myskinos.com/mcc την αίτηση συμμετοχής μαζί με τα στοιχεία τους και την πρωτότυπη συνταγή τους, έως τις 15/04/2013.

Οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο και οι τέσσερις μπαρτέντερ με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στον τελικό γύρο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29/05/13.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.myskinos.com/mcc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ