Tι λένε οι γονείς της 22χρονης και τι ο διευθυντής της σχολής της - Τι αντιτείνουν οι συμφοιτητές της για το bullying

Ένα μυστηριώδες περιστατικό πριν από ένα χρόνο φαίνεται να άλλαξε για πάντα τις ισορροπίες μέσα στην τάξη του ΟΑΕΔ και να εξόργισε την 22χρονη, που χθες μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της.

 

Ο Γιώργος Κουσίδης από το Καζακστάν μίλησε στο Mega και επιβεβαίωσε ότι η κόρη του γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας στη σχολή, με τους γονείς της να την παροτρύνουν να κάνει υπομονή για να τελειώσει την σχολή της.

«Ενοχλούσαν την κόρη μου. Μου έλεγε μπαμπά δεν θέλω να πάω σχολείο. Την κορόιδευαν, την έβριζαν. Μου έλεγε "δεν θέλω να πάω άλλο στο σχολείο". Την πρώτη φορά που συνέβη αυτό είχαμε πάει στο σχολείο. Η μητέρα της την είδε την κόρη, εγώ όχι. Το παιδί δεν λέει τίποτα. Κάτι κακό μεγάλο συνέβη, για αυτό το έκανε. Εγώ της έλεγα "πήγαινε σχολείο να τελειώνεις". Ηταν νοσηλευτική. Εγώ είμαι από το Καζακστάν, έχω έρθει 25 χρόνια. Εδώ γεννήθηκε η κόρη μου», είπε ο κ. Κουσίδης. 

Και συμπλήρωσε: «Σήμερα στις 11:00 θα γίνει δικαστήριο. Εγώ δουλεύω πότε σεκιούριτι, σε πολλά. Έχουμε τρεις κόρες. Η γυναίκα μου δουλεύει στο Δημαρχείο. Δύο χρόνια περνά έτσι η κόρη μου. Την κορόιδευαν για αυτά που φορά, ότι είναι Πόντια, ότι είναι ξένη. Αυτές οι τρεις κοπέλες την κορόιδευαν. Πριν από έναν χρόνο είχαν πλακωθεί στο ξύλο. Πήγαμε στο σχολείο, φώναξαν ψυχολόγο, μίλησαν με την κόρη μου. Ολα πήγαιναν καλά, μας είπαν. Μου έλεγε "δεν μπορώ άλλο"».

Δείτε τι δήλωσε ο διευθυντής της 22χρονης

Η Μαρία δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Μπορεί να ήταν η κακιά στιγμή, μπορεί να ξέσπασ

Συμφοιτητής της χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, έκανε λόγο για παιδική καζούρα, αρνούμενος τα σενάρια περί bullying.

«Πλέον, μετά από αυτό, που έφτασε μέχρι τα κεντρικά του ΟΑΕΔ, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ήταν πιο απόμακρη μέσα στην τάξη» παραδέχθηκε ο συμμαθητής της. 

«Επειδή ειπώθηκαν πολλά, μετά και ένα περιστατικό που συνέβη πέρυσι, είπαμε μεταξύ μας ότι ήταν μια κακιά στιγμή. Ο διευθυντής μας ρώτησε αν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην ίδια τάξη και είπαμε ότι μπορούμε» πρόσθεσε. 

«Η Μαρία δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Μπορεί να ήταν η κακιά στιγμή, μπορεί να ξέσπασε» σημείωσε ο συμμαθητής της μιλώντας στο MEGA. 

Όπως είπε, κοπέλα ξαφνικά σηκώθηκε και είπε: «Εγώ που είμαι τόσο καλοπροαίρετη μαζί σας, θα σας κάνω να γελάσετε για μια τελευταία φορά». Κατόπιν έβγαλε ένα μαχαίρι κατευθυνόμενη προς το μέρος μιας κοπέλας.

Πρόσθεσε πως δεν χτύπησε τυχαία αλλά ότι είχε σκοπό να πάει σε συγκεκριμένες κοπέλες. Όπως είπε, η πρώτη κοπέλα που τραυματίστηκε ήταν στην προσπάθειά της να την αφοπλίσει και μετά κατευθύνθηκε στη δεύτερη κοπέλα που καθόταν δίπλα του και την μαχαίρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ