Ο Β. Παλαιοκώστας πίσω από μεγάλη ληστεία στα Τρίκαλα; Τι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές!

Το ενδεχόμενο να ήταν «δουλειά» του δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα η ένοπλη ληστεία που έγινε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Φαρκαδόνα Τρικάλων, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές λόγω του τρόπου με τον οποίο επέλεξαν να δράσουν οι κακοποιοί.

Οι δράστες ήταν τρεις ένοπλοι που είχαν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους φορώντας  περούκες, καπέλα και γυαλιά, κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν ο «φαντομάς» και οι συνεργοί του, που άλλωστε γνωρίζουν σαν την... τσέπη τους την ευρύτερη περιοχή και τις διόδους διαφυγής. Οι τρεις ληστές εισέβαλαν στην Τράπεζα και, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων κάποιους πελάτες, απαίτησαν από τους ταμίες να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν από μέσα ποσό που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ, έβαλαν τις δεσμίδες μέσα σε τσουβάλια που είχαν φέρει μαζί τους και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο.
 Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σήμανε συναγερμός και αμέσως στήθηκαν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ