A. Σαμαράς στο Βloomberg: «Ναι» σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας'' - Δηλαδή και με Τσίπρα;

Πρόθυμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας φαίνεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός εάν οι υποχωρήσεις που θα απαιτηθούν προκειμένου να εξασφαλιστούν έκτακτα δάνεια δημιουργήσουν ρήγμα στον κυβερνών συνασπισμό.
 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το Bloomberg λέει πως είναι ανοικτός στο να προσφέρει μια πολιτική διάσωση.
«Αν το σχέδιο είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη, θα παράσχουμε στήριξη», δήλωσε ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξή του στο πρακτορείο. «Η Έξοδος θα σηματοδοτούσε μια απόλυτη καταστροφή».

Αν και ο κ. Τσίπρας αμφισβήτησε την προσήλωση του κ. Τσίπρας στη διατήρηση της χώρας στο ευρώ, σημείωσε πως είναι ο μόνος οικονομικός δρόμος για την Ελλάδα.

«Για την ευρωζώνη, η επίπτωση από την αποχώρηση της Ελλάδας δεν θα είναι σήμερα τόσο μεγάλη όσο θα ήταν πριν από τέσσερα χρόνια», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός. «Όμως θα εξακολουθήσει να είναι τεράστια, και θα είναι μια πολιτική καταστροφή».
«Η αγορά ασφυκτιά από την αβεβαιότητα», τόνισε, ενώ συμβούλεψε τον κ. Τσίπρα να «σταματήσει τους θεατρινισμούς, γιατί ο λογαριασμός αυξάνεται»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ