Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο & μετά αυτοκτόνησε!

Ένας άνδρας από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με εισαγγελείς της Πενσιλβάνια.

Την αστυνομία κάλεσε ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του και γυρίζοντας στο σπίτι αντίκρισε την αιματηρή σκηνή. "Στη σκηνή βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο”, είπε ο Κέβιν Στίλι, βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Μοντγκόμερι. "Είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκε", πρόσθεσε.

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμαν δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας η 43χρονη Νικόλ Πέπελμαν εξέπνευσε στα χέρια του 48χρονου συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπεπλμαν εξαιτίας "τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας". Η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι. Σύμφαν με τον ιατροδικαστή, ο 48χρονος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα "με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό".

Και στις δύο περιπτώσεις τα θανατηφόρα τραύματα προήλθαν από το αλυσοπρίονο. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το έγκλημα.

Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Πηγή: abc.com / nbc.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ