Μια γυναίκα ρε παιδιααά: Φωτό από το δείπνο Σαμαρά με 14 νέους άνδρες βουλευτές της ΝΔ & μια... Νίκη!

Δείπνο με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ έδωσε στην αγαπημένη του ταβέρνα στην Κηφισιά ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχθηκε λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, μαζί με το διευθυντή του γραφείου του, Κώστα Μπούρα, στην ταβέρνα του «Βασίλη» στην Κηφισιά, 13 γαλάζιους βουλευτές, οι οποίοι πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι της Βουλής στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Κώστας Καραμανλής (ο νεότερος), Ανδρέας Κατσανιώτης, Κώστας Βλάσσης, Ιωάννης Αντωνιάδης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Νίκη Κεραμέως, Τάσος Δημοσχάκης, Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Γιόγιακας και Βασίλης Οικονόμου.

Στόχος του κ. Σαμαρά είναι να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των στελεχών του, ώστε το κόμμα του να είναι πιο αποδοτικό στο ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση και ταυτόχρονα να απομονωθούν οι φωνές αμφισβήτησης στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης ήταν όλες οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τόσο τη διαπραγμάτευση όσο και την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, αλλά και το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο.

Πηγή φωτό: amunanet.com / paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ