Ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ τιμά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την προσφορά της στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Tον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, υποδέχθηκε στο Ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων η πρόεδρος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Σε μια σεμνή εκδήλωση η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά στο σύλλογο Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ και τη στήριξη  στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, τοποθετώντας πινακίδα στους χώρους της Τράπεζας.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς ο χρόνος αυτός επισφραγίζεται με την τοποθέτηση της πινακίδας του Ολυμπιακού στους χώρους της Τράπεζας Μυελού, η οποία πινακίδα θα θυμίζει για πάντα την πρόσφατη γενναιόδωρη δωρεά της ομάδας σας και τη μεγάλη σας στήριξη στην προσπάθειά μας.» σημείωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να βλέπω ανθρώπους σαν κι εσάς που έχουν τις δυνάμεις αυτές να συνεχίζουν να πράττουν ένα λειτούργημα. Γιατί εγώ το θεωρώ λειτούργημα. Ο Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά και η εταιρεία μου, είμαστε δίπλα σας» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κύριο Μαρινάκη ο οποίος είναι επίτιμο μέλος του συλλόγου Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ, για  το μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε όλη την κοινωνία. Στη συνέχεια απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πειραιά, για τη στήριξη του.

«Σας ευχαριστώ για το κοινωνικό παράδειγμα που δίνετε και για την έκφραση συμπαράστασης στα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους» σημείωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Μακάρι να υπήρχαν παρόμοιες  προσπάθειες στη χώρα, με τέτοια ένταση με τόσο πάθος. Γιατί νομίζω η ψυχή της κυρίας Βαρδινογιάννη, είναι πάνω από όλα αυτό που έχτισε όλο αυτό και μετά η όποια οικονομική δυνατότητα. Γιατί νομίζω η ψυχή είναι που λείπει και αυτό νομίζω διαθέτει η κυρία Βαρδινογιάννη.» ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,   έγιναν οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών ενισχύοντας και προσωπικά το έργο του  Συλλόγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ