Τάκης Οικονομόπουλος: ''Θέλω αντίπαλο την Γερμανία''

Την ικανοποίησή του και τον ενθουσιασμό του για τη χθεσινή εμφάνιση της εθνική Ελλάδος με τη Ρωσία εκφράζει στην εκπομπή Focus Sports του Focus Web TV ο Τάκης Οικονομόπουλος. Στον Αλέξανδρο Κοζαρίδη, τον Κώστα Βορίλα και την Αλκμήνη Χατζηνάσιου δηλώνει ότι επιθυμεί για αντίπαλο την εθνική Γερμανίας και πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";} Την ικανοποίησή του και τον ενθουσιασμό του για τη χθεσινή εμφάνιση της εθνική Ελλάδος με τη Ρωσία εκφράζει στην εκπομπή Focus Sports του Focus Web TV ο Τάκης Οικονομόπουλος. Στον Αλέξανδρο Κοζαρίδη, τον Κώστα Βορίλα και την Αλκμήνη Χατζηνάσιου δηλώνει ότι επιθυμεί για αντίπαλο την εθνική Γερμανίας και πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί. Προβλέπει ότι η εθνική μας ομάδα θα φτάσει μακριά στο Euro2012 και δικαιώνει το Φερνάντο Σάντος για τις επιλογές στην 23άδα των παικτών. Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πως θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ακόμη, ακολουθείστε το σερί των επιτυχιών στις στήλες του bet3.GR.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'




Αναλυτικά, δηλώσεις του Τάκη Οικονομόπουλου: «Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται 11 χρόνια στην Ελλάδα και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην εθνική ομάδα. Η 23άδα του Euro απαρτίζεται από καλές επιλογές. Παρά την κριτική επέμεινε και δικαιώθηκε» «Η εθνική Ελλάδος θέλει δύσκολο αντίπαλο για να ξεδιπλώσει τις αρετές της. Αν περιορίσουμε τα ατού της Γερμανίας, θα κερδίσουμε.» «Δε μου έχει γίνει πρόταση επιστροφής στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι και αισθάνομαι Παναθηναϊκός και θα ήθελα να βοηθήσω εάν κριθεί απαραίτητο.» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ