Made in Greece: Η "Καλαματιανή κούκλα", Μαίρη Βιτινάρος θαμπώνει με την ομορφιά της την Αυστραλία - Διαφημίζει την ομορφιά της Πελοποννήσου σε όλη τη Γη! (φωτό)

Είναι ξανθιά, κεθμβωτική, με άψογες αναλογίες και βέρα Ελληνίδα. 

Αν και μόλις 22 ετών, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με καταξιωμένους σχεδιαστές και φωτογράφους και να κάνει εξώφυλλα και διαφημιστικά που την καθιέρωσαν ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της γενιάς της! Αγάπη της; Η πασαρέλα. Όνειρό της; Να περπατήσει στα fashion shows της Victoria’s Secret. 

Η Μαίρη ξεκίνησε από τα καλλιστεία Miss Universe Australia όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση, ενώ η συμμετοχή της στο Project Runway ανέβασε κι άλλο τις μετοχές της.

Με ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και φωτογραφίσεις για πασίγνωστα περιοδικά όπως το Women’s Health και η Vogue, η Μαίρη ήρθε να αποδείξει πως μια θέση στο χώρο της μόδας της αξίζει και με το παραπάνω.

Η Μαίρη Βιτινάρος γεννήθηκε στη Μελβούρνη από Έλληνες γονείς, όμως τόσο οι ίδιοι όσο και οι παππούδες της, φρόντισαν να τη μεγαλώσουν περισσότερο ως Ελληνίδα και λιγότερο ως Αυστραλέζα. H σχέση της οικογένειάς της με τη χώρα μας παραμένει δυνατή, ενώ τα καλοκαιρινά ταξίδια στα νησιά και τις πόλεις μας δίνουν και παίρνουν.

 Για τη Μαίρη, η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα ήταν το περασμένο καλοκαίρι δηλώνοντας... βέρα Καλαματιανή, ενώ φροντίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της Πελοποννήσου όπου κι αν βρεθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ