«Ginger bar»: Μια κοκκινομάλλα σας περιμένει για αξέχαστα cocktails στο Χαλάνδρι!

Το «Ginger» είναι ένα όμορφο και εντυπωσιακό bar που κρύβεται μέσα σε μια πάροδο της οδού Αγίας Παρασκευής. Ευρύχωρο και ψηλοτάβανο, συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά υλικά όπως το ξύλο, το μέταλλο και το τσιμέντο σε ένα καλαίσθητο σύνολο με στιλιστικές και διακοσμητικές λεπτομέρειες που το βλέμμα σου δεν θα αγνοήσει. 

Όπως τα σκαμπό του μπαρ τα οποία δεν έχουν πόδια, αλλά στηρίζονται στην μπάρα με βραχίονες οι οποίοι τους επιτρέπουν να μετακινούνται δεξιά και αριστερά. Ή εκείνο το φωτιστικό – γλυπτό το οποίο απεικονίζει, με γυρισμένη την πλάτη, την ημίγυμνη sexy κοκκινομάλλα – λογότυπο του μαγαζιού, με την φιγούρα της να σχηματίζει το φως το οποίο βγαίνει μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες τρύπες σε μια μεταλλική επιφάνεια. Όλα αυτά σε ένα μοντέρνο, μητροπολιτικού στιλ μαγαζί στο οποίο ακούγονται οι all around επιλογές, διαφορετικών κάθε βράδι DJs.


Ιδιαίτερα φροντισμένος είναι επίσης και ο κατάλογος ο οποίος έχει ικανοποιητική σε ποσότητα και προσεκτική σε ποιότητα επιλογή αποσταγμάτων, κρασιών και μπίρας,. αριθμώντας επιπλέον 10 γνωστά μας αλλά και 8 signature coktails επιμελημένα από τον bartender Λάμπρο Τσουκλίδη, γνωστού μας από τα «360» και «Α for Athens». Μάλιστα, ενώ το «Ginger» μετρά μόλις λίγες μέρες λειτουργίας, η μπάρα του είναι ρονταρισμένη, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα δύο που δοκιμάσαμε: το ελαφρύ και αρωματικό Ramasca (με βότκα, χαμομήλι, μήλο, λεμόνι και μπαχαρικά ) και το κλασικό Old Pal, το οποίο περιέχει ένα μεγάλο και συμπαγές κομμάτι πάγου. Όπως πρέπει, για να μη νερώνει γρήγορα. Για φαγητό υπάρχουν σαλάτες, κρύα σάντουιτς, πίστες, τορτίγιες και pasta, ενώ τα χορταστικά club sandwich και τα burgers έρχονται σερβιρισμένα σε μια μεγάλη ξύλινη σέσουλα. Ο καφές, τέλος, αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο του «Ginger» καθώς ετοιμάζεται με επιμέλεια σε διαφορετικό πάγκο, εκτός του bar. Στα προσεχώς, καιρού επιτρέποντος, θα γίνει και η επέκταση της λειτουργίας του «Ginger» στους δύο εξωτερικούς του χώρους. Μπροστά και πίσω.

Πηγή: Athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ