Απίστευτο σκάνδαλο στη showbiz: Η εγγονή του Χέμινγουεϊ κατηγορεί τον Γούντι Άλεν ότι την αποπλάνησε!

Η Μάριελ Χέμινγουεϊ (Mariel Hemingway) κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ με τη συμμετοχή της στην ταινία «Μανχάταν» του Γούντι Άλεν, η οποία είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 1979. 

Στο παρασκήνιο των γυρισμάτων, όμως, φαίνεται ότι ο Γούντι "καλοκοιτούσε" την σχεδόν ανήλικη πρωταγωνίστρια.

Η Χέμινγουεϊ έπαιζε το ρόλο της έφηβης φιλενάδας του Άλεν στο φιλμ «Μανχάταν» και είχε υποψίες ότι ο συμπρωταγωνιστής της θα ήθελε όλα αυτά να γίνουν και πραγματικότητα.

Η 53χρονη σήμερα Μάριελ, στο νέο της βιβλίο «Out came the sun» γράφει ότι ο Γούντι Άλεν προσπάθησε να την αποπλανήσει όταν ήταν 18 ετών και εκείνος 44. Θυμάται τον σκηνοθέτη να την επισκέπτεται στο σπίτι της στο Άινταχο, όπου έμενε με τους γονείς της, και να της προτείνει να πάνε μαζί στο Παρίσι. 


«Η σχέση μας ήταν πλατωνική, αλλά είχα αρχίσει να διαπιστώνω ότι ήταν τσιμπημένος μαζί μου».Τότε δεν είχε δώσει σημασία σε αυτό, είπε η Μάριελ, γιατί ήταν συνηθισμένο φαινόμενο ένας μεγαλύτερος άντρας να ενδιαφέρεται για μια μικρότερη.

Απέφευγε μάλιστα να ταξιδεύει μαζί του γιατί δεν ήξερε αν θα είχε δικό της... δωμάτιο, και το έλεγε και στους γονείς της. «Δεν ήμουν σίγουρη ούτε καν για το αν θα είχα δικό μου δωμάτιο. Ο Woody δεν είχε πει κάτι. Δεν το υπονόησε καν. Ήθελα όμως να πατήσουν πόδι. Δεν το έκαναν. Συνέχισαν να με ενθαρρύνουν για το ταξίδι», περιγράφει η Μάριελ.

Στη συνέχεια, υποστηρίζει ότι απαίτησε από τον διάσημο σκηνοθέτη μία απάντηση και επειδή δεν ήταν αυτή που ήθελε τον ενημέρωσε ότι δεν θα πάει μαζί του στη γαλλική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την ίδια ο Allen έφυγε το επόμενο πρωί με το ιδιωτικό του jet.


Να θυμήσουμε ότι πρόσφατα προκάλεσε μεγάλο σοκ ανοιχτή επιστολή που έστειλε μέσω των New York Times η 28χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου (Dylan Farrow), υιοθετημένη κόρη της Μία Φάροου (Mia Farrow) την εποχή που εκείνη ήταν ζευγάρι με τον Γούντι Άλεν (Woody Allen), μέσα από την οποία περιέγραφε με μεγάλη λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο ο θετός της πατέρας την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών.

Πηγή: nydailynews.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ