24χρονος μητροκτόνος μέσα από το Δρομοκαΐτειο: "Να γιατί έσφαξα τη μητέρα μου με 30 μαχαιριές!"

Μέσα σε ένα σχεδόν ακατανόητο παραλήρημα, ουσιαστικά ομολόγησε ότι σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα τη μητέρα του, μέσα στην πολυτελή μεζονέτα τους στη Βούλα, ο 24χρονος που ήδη νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο νεαρός Θ.Ζ. δικαιολογήθηκε με ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και στον δικαστικό λειτουργό, υποστηρίζοντας ότι η άτυχη 60χρονη εκπαιδευτικός Ευσταθία Λέκκου ήταν υπερπροστατευτική και δεν τον άφηνε να κάνει τη ζωή του.

«Ηταν ένα παραλήρημα που δεν έβγαζε νόημα, προφανώς λόγω των έντονων ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νεαρός. Ωστόσο σε μικρές αναλαμπές παραδέχθηκε την πράξη του, με κίνητρο το γεγονός πως η μητέρα του ήταν υπερπροστατευτική» αναφέρει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύντομα διαπιστώθηκε από την ψυχιατρική εξέταση πως 24χρονος δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του και πως οι μικρές αναλαμπές του διαρκούσαν μόνο μερικά λεπτά και στη συνέχεια φαίνεται πως έπεφτε πάλι στο σκοτάδι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα που βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας παραληρούσε μονολογώντας, με φράσεις χωρίς νόημα, όπως: «Θα έρθουν οι καβαλάρηδες να με πάρουν, να πάμε στους αγρούς». Ειδικά αυτή τη φράση, φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα, να την επαναλάμβανε συνεχώς.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις για τους αστυνομικούς δεν είχαν τέλος, καθώς ανακάλυπταν ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και καινούρια στοιχεία για την άγρια δολοφονία της εκπαιδευτικού από τη Βούλα. Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος δολοφόνησε τη μητέρα του με πρωτοφανή αγριότητα καταφέρνοντάς της δεκάδες μαχαιριές -30 με 40 αναφέρουν οι πληροφορίες. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., ο 24χρονος είχε τραύματα στα χέρια και το κεφάλι και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για την προέλευσή τους, έκπληκτοι τον άκουσαν να τους λέει πως μέσα στο παραλήρημά του χτυπούσε τον εαυτό του με πέτρες. Οπως ανέφεραν αστυνομικοί στην «Espresso», ο νεαρός μητροκτόνος αναφέρει ότι μετά το έγκλημα χτυπούσε με μανία με πέτρες το κεφάλι του και μετά τα χέρια του σε μια προσπάθεια να αυτοτιμωρηθεί.

Πάντως, για τους αστυνομικούς παραμένει ακόμη υπό διερεύνηση πώς μετά το στυγερό έγκλημα κατάφερε να κρυφτεί στον χιονισμένο Χελμό επί τρεις ημέρες φορώντας μόνο ένα μακό μπλουζάκι και κυκλοφορώντας ξυπόλητος. «Είναι ανεξήγητο πώς αυτό το παιδί επέζησε νηστικό, χωρίς νερό και τόσο ελαφρά ντυμένο, με την παγωνιά που επικρατούσε τη νύχτα στο βουνό» αναφέρει στην εφημερίδα πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη γνωστών εκπαιδευτηρίων στα νότια προάστια. Ο ίδιος υπέστη σοκ αντικρίζοντας το κακοποιημένο σώμα της συζύγου του, ενώ από την πρώτη στιγμή οι Αρχές είχαν στρέψει τις έρευνές τους στον γιο της οικογένειας, το βεβαρυμένο ψυχιατρικό ιστορικό του οποίου ήταν γνωστό. Λίγες ημέρες αργότερα τον εντόπισαν να περιφέρεται ξυπόλητος σε χωριό της Κορίνθου.

Πηγή: espresso

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ