Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του συγκυβερνήτη του Airbus A320 - Ενημερώθηκαν λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου για την ευθύνη του παιδιού τους! (Φωτό)

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι γονείς του 28χρονου συγκυβερνήτη του Airbus A320 της «Germanwings», οι οποίοι βρισκόντουσαν στη Μασσαλία, θρηνώντας το θάνατο του γιου τους, όταν άκουσαν από τον εισαγγελέα ότι αυτός ήταν που πήρε την απόφαση να ρίξει το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις.

Η μητέρα του Αντρέας Λούμπιτζ, η οποία είναι καθηγήτρια πιάνου και ο πατέρας του, ο οποίος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή της είδησης στη Γαλλία, περιμένοντας να μάθουν τους λόγους της συντριβής του αεροπλάνου. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ενημερώθηκαν από τις αρχές για τα πραγματικά αίτια, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου και αποφασίστηκε να φύγουν αμέσως για τη Γερμανία προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Όπως μεταδίδει και ο γερμανικός Τύπος, διεξάγονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές τόσο στο σπίτι των γονιών του 28χρονου σε προάστιο της Βόννης όσο και στη δική του κατοικία στο Ντίσελντορφ.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ