Η λίστα των 144 επιβατών και 6 μέλη του πληρώματος που σκοτώθηκαν στο Airbus - Όλα τα ονόματα

Τη λίστα με όλα τα ονόματα των επιβατών που σκοτώθηκαν την Τρίτη όταν κατέπεσε το Airbus της Germanwings που εκτελούσε την πτήση 4U9525 από Βαρκελώνη για Ντίσελντορφ δημοσιεύει η εφημερίδα «El Mundo».

Το αεροσκάφος της θυγατρικής εταιρείας της Lufthansa μετέφερε 150 επιβαίνοντες, 144 επιβάτες εκ των οποίων και δύο μωρά, και έξι μέλη του πληρώματος.

Παρατίθεται η λίστα με τους επιβάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Γερμανοί και Ισπανοί, αλλά πολλοί εξ αυτών είχαν διπλή υπηκοότητα. Συνολικά και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών Μπερνάρντ Καζενέβ, οι επιβάτες προέρχονταν από συνολικά 15 χώρες.

Αλεγρία Γκονσάλες Χιμενα Πατρίσια. Χιλή. 44 ετών. Παντρεμένη. Ζούσε μόνιμα στη Βενεζουέλα

Αλτιμιραμπάρι Λάουρα
Αντριου Μπρόλεϊ Πολ
Ανσολεάγα δε Σαντιάγο Κάρλος. Ισπανία. Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Καταλονίας. Πρώτο πτυχίο Πολιτικός Μηχανικός Βιομηχανίας. Κατείχε μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Κίνγκστον.
Αρίθα Νολμπέρτο
Αρίμπας Τόρας Σάντρα
Αγιόρ Ρασό Ντανιέλα. Μεξικό. 36 ετών. Ειχε ειδικευθεί με σπουδές στο διεθνές εμπόριο και εργαζόταν στον τομέα της επικοινωνίας του παραρτήματος της εταιρείας  Nestlé στη Βαρκελώνη. Λάτρευε τα ταξίδια και ανέβαζε τακτικά στο YouTube τις εμπειρίες της από κάθε πόλη και χώρα που επισκεπτόταν.

Μπάνερς Φρανκ Αντολφ
Μπαντρές Λόπεθ Μπέλιο Μαρίνα. Ισπανία. 38 ετών. Είχε καταγωγή από τη Χώρα των Βάσκων αλλά ζούσε μόνιμα στο Μάντσεστερ. Ταξίδευε με τον 7 μηνών γιο της, το ένα από τα δύο μωρά που σκοτώθηκαν. Λέγεται πως επισκέφθηκε την πατρίδα της για να παραστεί σε μια κηδεία.

Μπαούμ Εγιάλ. Ισραήλ. 39 ετών. Ζούσε μόνιμα με τη σύζυγό του στη Βαρκελώνη. Ταξίδευε στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους.

Μπεργκ Σόρεν
Μπεργκιούργεν Λίντα. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Μπετρίου Αντόνιο
Μπετεσόρις Φερνάντο
Μπλεμπ Ελνα. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους. Αρχικά είχαν διαρρεύσει πληροφορίες πως πιθανόν κατείχε υπηκοότητα Καζακστάν, αλλά τελικά ήταν Γερμανίδα υπήκοος.
Μπόρελ Χοσέ
Bourgeois Ντιετμάρ
Bourgeois Ροζίτα
Bryjak Oleg. Γερμανία. Ηταν ο διάσημος βαρύτονος της Οπερας του Ντίσελντορφ, που επέστρεφε στη Γερμανία έπειτα από παράσταση που έδωσε το Σάββατο στο Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης.

Κάντος Αννα. Ισπανία. 40 ετών. Εργαζόμενη στην εταιρεία τροφίμων Fira de Barcelona. Ταξίδευε με τον Βίκτορ Πασκουάλ.
Cercek. Γερμανία. Ηταν η συνοδός καθηγήτρια των 16 μαθητών του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών.
Κλάασεν Ιρις. Ολλανδία. 20 ετών.

Ντάουνις Κασαντεβάλ Πέρε
Ντε Παμπλο Νούνιο Μαρία. 38 ετών. Ισπανία. Παντρεμένη με Γερμανό και κατοικούσε μόνιμα στον Ντίσελντορφ.
Δε Σαντιάγο Γράσας Ραμόν. κατείχε διευθυντική θέση στην εταιρεία τροφίμων της Κολωνίας Anuga Food Tech και ζούσε σε Αμστερνταμ, Σανγκάη και Νέα Υόρκη.
Diewer Κλαούντια
Diewer  Jurgen
Jurgen Ρόσε. 77 ετών. Επέβαινε στο αεροπλάνο με τη σύζυγό του Ούρσουλα.
Ντίρσενς Κρίστιαν. Βέλγιο. Διευθυντής της εταιρείας τροφίμων Foss Iberia. Τα τελευταία 30 χρόνια ζούσε στην Ισπανία

Ντρούπελ Λέα. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Έιλς Σελίνα Γιασμίν. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Εστεμάν Πάμπλο
Φαλγκιέρα Αριάδνα. Ισπανία. Ηταν μάνατζερ της εταιρείας ρούχων Smash και ταξίδευε στο Ντίσελντορφ για επαγγελματικούς λόγους. Πρόκειται για ένα από τα στελέχη του  ERC (Esquerra Republicana de Catalunya), του αριστερού αποσχιστικού κόμματος το οποίο μάχεται για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας από τη μητέρα Ισπανία. Η Φαλγκιέρα ήταν σύζυγος του ν. 2 του κόμματος, του Λουίς Χούνκα. Για τον θάνατό της έκανε δήλωση και ο αρχηγός του κόμματος Οριόλ Χουνκιέρας, δηλώνοντας συντετριμμένος από την είδηση του θανάτου της.

Φεράν Αρμπος Μικέλ. Ισπανία. Γεννηθείς το 1974. Ταξίδευε για το γερμανικό εργοστάσιο της  Fujifilm. Είχε δύο γιους.
Φίσενιχ Σβεν
Φράιντεϊ Κάρολ. Αυστραλία. Μόνιμος κάτοικος της Βικτώριας. Ταξίδευε με τον γιο της Γκρεγκ

Γκρεγκ Κάρολ. Αυστραλία. Μόνιμος κάτοικος της Βικτώριας. Ταξίδευε με τη μητέρα του Κάρολ

Gerdes Τζίνα Μισέλ. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Γκονάλος Σάντσεθ Φρανθίσκο
Gorteann Dennie
Gottschall, Beatrix
Γκρέκο Σεμπαστιάν. Αργεντινή. Ταξίδευε μαζί με τη σύντροφό του Γκαμπριέλα Λουχάν
Γκιότ Τσακόν Χοσέ Ενρίκε. Ισπανία. 60 ετών. Ηταν παντρεμένος και είχε δυο γιους. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ο Τσακόν ήταν εξέχουσα προσωπικότητα της Βαρκελώνης, με την εταιρεία του να φιγουράρει σε έναν από τους κεντρικότερους και πιο ακριβούς δρόμους της καταλανικής πρωτεύουσας. Ο ίδιος ταξίδευε στο Ντίσελντορφ για επαγγελματικούς λόγους, καθώς συνεργαζόταν με τη γερμανική εταιρεία χαρτικών Wepa Parierfabrik. Η El Mundo, επικαλούμενη το site Reusdigital.cat, αναφέρει ότι η σύζυγος του Τσακόν ήταν πολύ γνωστή στη Βαρκελώνη και ενδιαφερόταν για τα κοινά. Η ίδια πηγή αναφέρει πως είχε δραστηριότητα στο διάσημο Tenis Club Reus Monterols.
Gulcz Ματίας
Χαν Ανν-Κριστίν. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Χάιντελμπεργκ Σάρα
Χέρμαν Τζούλια. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Χόφερ Κρίστοφερ. Γερμανία. 26 ετών. Ταξίδευε με τον Σεμπάστιαν Σταλ, 24 ετών, και τη Λαρίσα Σόμπλικ, 21 ετών
Hojatoleslami Μιλάδ. Ιράν. Δημοσιογράφος. Ειδικότητα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ταξίδευε για λογαριασμό του site Tasnim. Εφευγε από τη Βαρκελώνη αφού είχε καλύψει τον αγώνα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Πετούσε για Γερμανία μαζί με τον συνάδελφό του Χουσεΐν  Javadi. Και οι δυο τους θα πήγαιναν μετά στην Αυστρία για την επιλογή Ιράν-Χιλής.

Χέλσμαν Κλάους
Χέλσμαν Τζέσικα
Ιμανκουλόβ Αντιλ. Καζακστάν. Γεννημένος το 1989
Ιμανκουλκόβ Ερμπολ. Καζακστάν. Γεννημένος το 1965
Issengal Iyeva Aizhan
Javadi Χουσεΐν. Ιράν.  Αθλητικογράφος. Εργαζόταν για λογαριασμό της εφημερίδας Vatan Emrouz. Ηταν στη Βαρκελώνη για να καλύψει τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Πετούσε για Ισπανία με τον συμπατριώτη του και συνάδελφό του Hojatoleslami Μιλάδ. Και οι δυο τους θα πήγαιναν μετά στην Αυστρία για την επιλογή Ιράν-Χιλής.

Jockheck Μάνφρεντ. Γερμανία. 66 ετών. Καλλιτέχνης. Ταξίδευε με τη σύζυγό του Σαμπίνε

Jockheck Σαμπίνε. Γερμανία. Σύζυγος του Μάνφρεντ

Kloeh Στεφάν
Κοχ Μπέραρντ Λουτζ. Γερμανία
Κοχ Μπάρελ. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Μεταξύ των απεικονιζόμενων σε αίθουσα μπόουλινγκ στη Βαρκελώνη και κάποιοι εκ των μαθητών που σκοτώθηκαν την Τρίτη.

Κόλσταεντντ Ανκε
Κόλσταεντντ Μίκαελ
Κράουντ Χέιντζ Πέτερ
Λέμαν Νταϊάνα
Λόχμαν Muradiye
Λόπεθ Μάρτα
Λούντβιγκ Μπετίνα
Λουτκενάους Πόλα. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Μαρίντεθ Ρούμπιο Φερνάντο. Ισπανία. Ταξίδευε στη Γερμανία με τον θείο του Χαβιέρ Μορένο Ναβάρο για να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Ματέους Μάρτιν
Μαούμους Γκαμπριέλα Λουχάν. Αργεντινή. Ταξίδευε με τον σύντροφό της Σεμπαστιάν Γκρέκο.
Μεδράνο Αραγον Λουίς Εδουάρδο. Κολομβία. 36 ετών. Σύμβουλος της επιχείρισης Atland Global GE με έδρα την Αφρική.

Μέγιερ Μπάρμπαρα
Μέγιερ Στεφάν
Μιγέλ Βάσκεθ Εστέλα. Ισπανία. 40 ετών. Ζούσε μόνιμα στην Ελβετία όπου εργαζόταν για την εταιρεία Bayer και κατευθυνόταν στο Ντίσελντορφ αφού πρώτα είχε περάσει λίγες ημέρες στην Ισπανία με την οικογένειά του.
Μίλα Μανάσας Κάρλες. Ισπανία. 37 ετών. Ηταν γενικός διευθυντής της εταιρείας  Milla Masanas (Mimasa). Ταξίδευε για την προώθηση της εταιρείας.

Μοντανέρ Άνχελ
Μορένο Ντομενέκ
Μορένο Ναβάρο Χαβιέρ. Ισπανία. Ταξίδευε με τον ανιψιό του Φερνατο Μαρτίνεθ Ρούμπιο στο Ντίσελντορφ για να αγοράσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Μορίγιο Βιλαμπέγια Μαρία Ρ.
Motje Jordi
Μουνιόθ Αμπεγιάν Κριστίνα
Ναγκάτα Σατόσι. Ιαπωνία. 60 ετών. Μόνιμος κάτοικος Ντίσελντορφ
Νόακ Τζουλιάνε
Ερλιχ Ανδρέας
Ερλιχ Κερστίν
Οφιθιαλντεγκουί Τίνα Ροχέλιο. Ισπανία. 62 ετών. Διευθυντής Ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας Delphi. Πετούσε για Ντίσελντορφ προκειμένου να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκό συνέδριο.

Ολιβερ Ρόμπερτ
Ολτχοφ Γκερτ
Οπενάου Ντιρκ
Ouahoud Aswaa. Μαρόκο. 32 ετών. Το Σάββατο, δύο ημέρες πριν από το αεροπορικό δυστύχημα παντρεύτηκε στη Llagosta της Βαρκελώνης τον Μοχάμεντ Tehrioui και μαζί ταξίδευαν για να ζήσουν μόνιμα στο Ντίσελντορφ.
Πάρδο Βιντάλ Εμα
Πασκουάλ Βίκτορ. Ισπανία. Διευθυντής του διατροφικού ινστιτούτου της Βαρκελώνης Τεχνολογίες Τροφίμων. Ταξίδευε στο Ντίσελντορφ για να εκπροσωπήσει το ινστιτούτο στην έκθεση Anuga που θα γινόταν στην Κολωνία.
Πέρεθ Γκονσάλεθ Μανούέλ
Πόμο Χουάν Αρμάντο. Αργεντινή.
Ράντνερ Μαρία. Γερμανία. 33 ετών. Μέτζο-σοπράνο. Επέστρεφε από τη Βαρκελώνη με τον σύζυγό της Bryjak Oleg και τον γιο τους, ο οποίος ήταν ένα από τα δύο μωρά που επέβαιναν στην πτήση. Η ίδια είχε γεννηθεί στο Καζακστάν αλλά είχε λάβει τη γερμανική υπηκοότητα. Το Σάββατο είχε δώσει παράσταση στο Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης μαζί με τον Bryjak Oleg. Αν και στα ισπανικά μέσα είχε διαρρεύσει ότι ήταν σύζυγος του Bryjak Oleg, ωστόσο, η Bild δημοσιεύει οικογενειάκες φωτογραφίες της με τον σύζυγό της Sascha S. και το μωρό τους.

Ρίεστερ Χανς
Ρίβες Μαουέλ. Ισπανία. Παντρεμένος με τρεις γιους. Εργαζόμενος και συνδικαλιστής στην εταιρεία Delphi. Ταξίδευε μαζί με τον συνάδελφό του Ροχέλιο Οφιθιαλδεγουί Τίνα, για επαγγελματικούς λόγους.
Ροντρίγκεθ Θανετί Γκονθάλο
Rogge Φάμπιο. Γερμανία. Ηταν ένας από τους 16 μαθήτες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Ρομάνος Μαρία Λουίσα. Ισπανία. Εργαζόταν για την εταιρεία Inoxpa. Πετούσε για Γερμανία ως υπεύθυνη εξαγωγών.
Ρουίθ Καλαταγιούδ Εδουάρδο. Ισπανία. Θα έκλεινε τα 42 τον ερχόμενο Ιούλιο. Γενικός διευθυντής του τμήματος της Σαραγόσα της γερμανικής εταιρείας Gerresheimer.
Σαμπατέ Κασέγιας Χοσέπ. Ισπανία. Γεννημένος το 1976. Πρώην υπάλληλος της εταιρείας Inditex. Από τον Ιούλιο του 2014 είχε φτιάξει τη ζωή του στη Γερμανία, όπου είχε βρει δουλειά στη διάσημη εταιρεία Esprit. Τώρα περίμενε τη γέννηση του τέταρτου γιου του, τον οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ. Αφήνει πίσω του τρεις γιους και την έγκυο σύζυγό του.

Σάλας Βάθκεθ Ντόρα Ισέλα. Είχε διπλή ισπανική και μεξικανική υπηκοότητα
Σάντσεθ Κάρλος
Σάντσεθ Λόπεθ Ελεουτέριο
Σάτο Junichi. Ιαπωνία. 40 ετών. Ζούσε μόνιμα στο Ντίσελντορφ
Σάου Λόντρες Χοσέ
Σέντελερ Ραμπέα Καταρίνα. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Σενκ Σάσα
Σενκ Στεφανί
Σμιντι Ραλφ
Σόνμπεκ Ερικ
Σούκαρτ Λέα. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Σούλτζερ Καρίν
Σεγούνδο Μαρτίν Εουσέμπιο. Ισπανία. 37 ετών. Ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους με τον αδερφό του Βιθέντε με τον οποίο είχαν ένα εργοστάσιο ξυλουργικών μηχανημάτων στη Σαραγόσα.
Σεγούνδο Μαρτίν Βιθέντε. 48 ετών. Αδελφός του Εουσέμπιο.
Σέλκε Εμιλυ. ΗΠΑ. Ταξίδευε με τη μητέρα της Ιβόν Σέλκε.
Σέλκε Υβόν. ΗΠΑ. Μητέρα της Εμιλυ
Σεράτ Μιρέια. Ισπανία. Υπεύθυνη εξαγωγών της εταιρείας Inoxpa. Ταξίδευε για Γερμανία μαζί με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Μαρία Λουίσα Ρομάνος.
Σίμπε Ελενα Μαρίε. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Σμάιλατζικ Εμάιρα
Σμάιλατζικ Φερετ
Σόμπλικ Λαρίσα. Γερμανία. 21 ετών
Selfie των Σόμπλικ Λαρίσα, Σεμπάστιαν Σταλ (24 ετών) και Κρίστοφερ Χ. (26 ετών). Ολοι τους χάθηκαν στα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους

Σολέρα Πάρδο Εμμα
Σταλ Σεμπάστιαν. Γερμανία. 24 ετών
Στρανγκ Στέφεν
Σούμπσι Αρνάου
Σουρίμπας Κασαλπρίμ Αννα
Ταχριούρι Μοχάμεντ. Μαρόκο. 24 ετών. Παντρεύτηκε το Σάββατο στην  Llagosta της Βαρκελώνης τη συμπατριώτισσά του Asmae Ouahoud. Ταξίδευαν μαζί για το Ντίσελντορφ προκειμένου να ζήσουν μόνιμα εκεί.
Tegethoff Στεφανί. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Τεχάδα Οκάμπο Μαρία δελ Πιλάρ. 33 ετών. Διδακτορική φοιτήτρια Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας
Τρέπε Τόμας. Ισπανία. Ανεξάρτητος σύμβουλος της εταιρείας Ρούχων με έδρα τη Βαρκελώνη Smash. Ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους με τη συνάδελφό του Αριάδνα Φαλγκέρα, εξέχον μέλος του αριστερού αποσχισιτικού κόμματος της Βαρκελώνης ERC.
Ούρουλα Ρόσε. 66 ετών. Ταξίδευε μαζί με τον 77χρονο σύζυγό της Jurgen Ρόσε.
Βενχόφ Αλίν. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Βιθέντε Σεμπαστιάν Μαρία Πιλάρ. Ισπανία. 55 ετών. Ζούσε μόνιμα στη Βαρκελώνη. Εκπαιδευτικός. Ταξίδευε στη Γερμανία για να επισκεφθεί τους γιους της που σπουδάζουν στο Ντίσελντορφ.
H Πιλάρ Βιθέντε διακρίνεται στα αριστερά

Βιντάλ Μπάρνταν Εμμα
Βος Τζενς
Γουέστερμαν Caja. Γερμανία. Ηταν μία από τις 16 μαθήτριες του Γυμνασίου Joseph König, που συμμετείχαν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σκοτώθηκε μαζί με τους 15 συμμαθητές της και τις δύο καθηγήτριες τους ενώ επέστρεφαν στην πατρίδα τους.
Wollessen Σόρεν
Yaya Κομπίνα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ