Η Boutique Athens επιβεβαιώνει ότι το εξοχικό Βαρουφάκη - Στράτου βγήκε για ενοικίαση προς 5.000€ την εβδομάδα! (Φωτό)

«Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας» αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail για την ενοικίαση του πολυτελούς εξοχικού του Έλληνα υπουργού οικονομικών ή του «σοσιαλιστή της σαμπάνιας -όπως τον αποκαλεί ειρωνικά - προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα. 

«Μετά τη φωτογράφιση - σελέμπριτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση, ο κ. Βαρουφάκης φαίνεται να αποφάσισε, ότι η κατά της λιτότητας εικόνα είναι κακή σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και για αυτό αποφάσισε να δώσει προς ενοικίαση τη βίλα των 170 τετραγωνικών μέτρων».

 

Στο κείμενο της Daily Mail υπάρχει και η φόρμα του μεσίτη, Boutique Athens, που μεσολαβεί για την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας στην Αίγινα στην οποία αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες του σπιτιού πλην της πισίνας.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα γράφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για τον Έλληνα υπουργό οικονομικών, το μυαλό μας στην ανάγνωση της νέας είδησης πήγε κατευθείαν στο ότι πρόκειται για μία ακόμη πλάκα που σκαρφίστηκε ο ξένος τύπος για το Βαρουφάκη. Μόνο που το σπίτι δεν ανήκει στον ίδιο. Ανήκει στη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με το μεσιτικό site και να διασταυρώσω την είδηση.

Οι υπεύθυνοι του Boutique Athens ανταποκρίθηκαν άμεσα και μας απάντησαν:
«Το 2014 αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας δοκιμαστικά το εξοχικό της Δανάης Στράτου στην Αίγινα. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς ενοικιαστών και δεν ενοικιάστηκε ποτέ».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ