Τι κοινό έχει το σπίτι σας με την έπαυλη της οικογένειας Kardashian - West; Ρίξτε μια ματιά και... ζηλέψτε άφοβα!

Τους γνωρίζετε όλοι. Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είναι ακραίοι και τους αρέσει να προκαλούν με κάθε τους εμφάνιση. 

Είτε τους ζηλεύετε είτε τους μισείτε, η οικογένεια Kardashian-West είναι εδώ για να μείνει και να απασχολήσει την καθημερινότητα μας για χρόνια ακόμα, καθώς μια ολόκληρη «βιομηχανία» -εξαιρετικά επικερδής- έχει στηριχθεί πάνω τους.

Το επόμενο tick, λοιπόν, στη λίστα με τους στόχους ζωής της Kim Kardashian, μετά την απόκτηση ενός παιδιού και το γάμο με τον αγαπημένο της Kanye, ήταν η απόκτηση μιας μεγαλοπρεπούς έπαυλης αντάξια της τεραστίων διαστάσεων φήμης της. Η νέα έπαυλη, κόστους 20 εκατ. δολαρίων, μετράει 1500 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή Hidden Hills της Καλιφόρνια. Για πρώτο σπίτι πάντως δεν τα πήγες κι άσχημα, Kim.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα κοινά μεταξύ του δικού σας σπιτιού και του δικού τους που πιθανότα δεν είναι όσες θα φανταζόταν κάποιος:

8 υπνοδωμάτια

10 μπάνια

2 πισίνες

Ιδιωτικό σινεμά

Custom-made δωμάτια-ντουλάπες

Play room

Τεράστιους ξενώνες

Όχι έναν, αλλά δύο αμπελώνες

Μη μας πείτε ότι κι εσείς δεν έχετε τουλάχιστον 3 μπάνια στο σπίτι σας ή έναν αμπελώνα. Πείτε ότι ξαφνικά έχετε όρεξη να πιείτε κρασί, πού να τρέχετε να αγοράσετε; Και ως γνωστόν καλύτερο από το σπιτικό δεν έχει.

Η έπαυλη αυτή ανήκε προηγουμένως στη Lisa Marie Presley και ήταν αρχικά σχεδιασμένη να παραπέμπει σε γαλλική εξοχή. Αλλά, φυσικά, η Kim και ο Kanye με τα ιδιαίτερα γούστα τους δε θα μπορούσαν να την αφήσουν ως έχει. Έπρεπε να αφήσουν το στίγμα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες της έπαυλης:

Πηγή: uk.eonline.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ