Τραγικός θάνατος 22χρονου φοιτητή μέσα στο λεωφορείο από Πάτρα - τι συνέβη;

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα στον 22χρονο φοιτητή από την Πάτρα που έχασε την ζωή του μέσα στο ΚΤΕΛ της μεσημεριανής διαδρομής Πάτρα-Αθήνα.

Ο 22χρονος Μιχάλης με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης σπούδαζε στο ΤΕΙ Πατρών στο Τμήμα Λογοθεραπείας, είχε ολοκληρώσει τα μαθήματά του και ερχόταν στην Αθήνα για το εξάμηνο της πρακτικής του Άσκησης.


 
Μάλιστα, ο νεαρός Κρητικός, στις 20 Μαρτίου είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο facebook το πακετάρισμα των πραγμάτων του, τα οποία και μετέφερε στην Αθήνα, ανακοινώνοντας και αποχαιρετιστήριο πάρτι.

 
Η μοίρα όμως δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κατά την διαδρομή προς την Αθήνα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν, ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του, αμέσως ο διπλανός του ειδοποίησε τον οδηγό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


 
Αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος τους προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.


Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του, ενώ σοκαρισμένοι καθηγητές και οι συμφοιτητές του από το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πατρών. Δικοί του άνθρωποι μιλούν για έναν νεαρό γεμάτο ζωή, δραστήριο και ευχάριστο άνθρωπο, πρότυπο φοιτητή και κανείς δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό του τέλος.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ