Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτό θα πει ανιδιοτελής αγάπη: Πούλησε τα παιχνίδια του για τον αδερφό του με σύνδρομο Down!

Τα δίδυμα αδέρφια Jason και Aaron Clark δεν ένιωσαν ποτέ διαφορετικοί μεταξύ τους, παρόλο που ο Jason σημειώνει υψηλές επιδόσεις στο σχολείο, ξεχωρίζει στα σπορ και είναι ένας 11χρονος γεμάτος αυτοπεποίθηση, ενώ ο Aaron πάσχει από σύνδρομο Down και παρουσιάζει κώφωση και καθυστέρηση στο λόγο. 

Όμως παρά τις εμφανείς διαφορές τους, τα δίδυμα αγόρια από το Yorkshire στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν έναν αδιάσπαστο δεσμό που τους ενώνει!

«Πάντα ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους. Έχουν έναν πολύ μοναδικό και ιδιαίτερο δεσμό. Προσπαθώ πάντα να τους υπενθυμίζω ότι ο καθένας τους είναι πολύ ξεχωριστός και ότι έχουν διαφορετικά ταλέντα και δεξιότητες που τους κάνουν να είναι μοναδικοί. Ο Jason είναι πολύ προστατευτικός απέναντι στον Aaron», αναφέρει η μητέρα των δύο παιδιών.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο 11χρονος Jason αποφάσισε να πουλήσει όλα τα παλιά παιχνίδια και βιβλία του για να βοηθήσει στην εκπαίδευση του αδερφού του. Το περασμένο έτος κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 500 ευρώ για το ειδικό σχολείο όπου παρακολουθεί μαθήματα ο Aaron, ενώ βρίσκεται στο στάδιο να ιδρύσει μια αναγνωρισμένη φιλανθρωπική οργάνωση για να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το έργο του Greenacre School που έχει αναλάβει την υποστήριξη του αδερφού του τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Αισθάνομαι τόσο υπερήφανη για τον Jason. Είναι πραγματικά πολύ τρυφερός και προστατευτικός με τον αδερφό του. Όταν ο Aaron ήταν πιο μικρός, η ομιλία του είχε επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, έτσι ο Jason μας παρακίνησε να ξεκινήσουμε μαθήματα νοηματικής γλώσσας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Πρόσφατα μου είπε ότι όταν μεγαλώσει θα ήθελε να ιδρύσει μια εταιρεία και να αγοράσει ένα σπίτι για τον αδερφό του, ώστε να μπορεί να του παρέχει όση φροντίδα χρειάζεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ