Όχι μόνο δεν πέθανε όπως έγραφαν πολλά media αλλά συνέρχεται σιγά σιγά η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον!

Σε ειδική κλινική αποκατάστασης μεταφέρθηκε η κόρη της αείμνηστης Γουίτνεϊ Χιούστον, μετέδωσε το μεγάλο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC News. 

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν νοσηλευόταν σχεδόν δύο μήνες σε νοσοκομείο της Τζόρτζια αφότου εντοπίστηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο επικαλούμενο ανώνυμη πηγή κοντά στην οικογένεια, μετέδωσε ότι η κατάσταση της υγείας της Μπράουν δεν έχει αλλάξει και παραμένει κρίσιμη. Δεν έγινε όμως γνωστό, από την ανώνυμη πηγή, σε πιο κέντρο αποκατάστασης μεταφέρθηκε η κοπέλα, προφανώς για να προστατευτεί η ιδιωτική της ζωή.

Τα μέλη της οικογένειας της Μπόμπι Κρίστινα που είναι το μοναδικό παιδί του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν και της αείμνηστης Χιούστον, έχουν δώσει ελάχιστες πληροφορίες για τη νοσηλεία της, την αγωγή που ακολουθεί ή τις προβλέψεις των γιατρών σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης που έχει υποστεί η υγεία της. Ο πατέρας της 21χρονης, ο διάσημος τραγουδιστής Μπόμπι Μπράουν ήταν αυτός που πρώτος ζήτησε προστασία της ιδιωτικής ζωής της κόρης του .

Η μητέρα της Μπράουν, η Γουίτνεϊ Χιούστον η οποία είχε κατακτήσει έξι φορές τα σπουδαία μουσικά βραβεία Grammy έδινε χρόνια μάχη με τις ναρκωτικές ουσίες αλλά βρέθηκε νεκρή σε μια μπανιέρα ξενοδοχείου στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012. Οι αρχές ανέφεραν ότι η χρήση κοκαΐνης καθώς και τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε συνέβαλαν στο θάνατο της Χιούστον, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Πηγή: NBC News

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ