Μαθητές του Ρεθύμνου συγκινούν: ''Ευ - άγγελε θα είσαι πάντα δίπλα μας''!

Μπορεί να έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, όμως θα συνεχίσει να υπάρχει στις καρδιές όλων των Ελλήνων που τον αγάπησαν και τον αισθάνθηκαν δικό τους άνθρωπο. 

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης με την κίνηση του  κατάφερε να στείλει ένα σπουδαίο μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους και η ιστορία του ίσως αποτελέσει αφορμή να σταματήσει το τραγικό φαινόμενο του «σχολικού εκφοβισμού».
  
Οι πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει να αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα είναι πολλές και όλες προς μια και μοναδική κατεύθυνση, να μην φτάσει ποτέ κανένα παιδί σε αυτό το σημείο. 

Ακόμα πιο συγκλονισμένοι από την ιστορία του Βαγγέλη είναι οι μικροί μαθητές, οι οποίοι είτε βιώνουν, είτε ανέχονται τέτοια φαινόμενα. Έτσι οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν προκειμένου να σταματήσει αυτό το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονες.


 
Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου αποφάσισαν να αφιερώσουν τον χθεσινό σχολικό αγώνα βόλεϊ στη μνήμη του Βαγγέλη και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι δεν θα τον ξεχάσουν. Έτσι ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο έγραφαν «Ο (ΕΥ) ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ». 

Παράλληλα συγκεντρώνουν ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να το καταθέσουν στο Χαμόγελο του Παιδιού στη μνήμη του συντοπίτη τους Βαγγέλη  Γιακουμάκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ