Τι τρώει η Gisele για πρωινό; 10 supermodels φωτογραφίζουν το πρωινό τους για να μας βάλουν ιδέες!

Το μυστικό της σιλουέτας τους... αποκαλύφθηκε!

Gisèle Bündchen

To μυστικό της αθλητικής φιγούρας της διάσημης γαζέλας είναι απλό: καθημερινές συνεδρίες yoga σε συνδυασμό με μία υγιεινή και προσεγμένη διατροφή χωρίς υπερβολές, πλούσια σε φρούτα, αυγά, λαχανικά, ψωμί χωρίς γλουτένη και αβοκάντο τα περισσότερα από τα οποία παράγονται μέσα στον ίδιο της τον κήπο. «Γύρω στις 6 το πρωί ξεκινάω την ημέρα μου με φρεσκοστημένο χυμό λεμονιού για να ενεργοποιήσω την πέψη μου και να καθαρίσω το σώμα μου από όλες τις τοξίνες. Στη συνέχεια πίνω έναν αναζωογονητικό χυμό σιταρόχορτου ή ένα smoothie με βιταμίνες το οποίο και το ανακατεύω στο blender με βιολογικά φρούτα».

Adriana Lima

Η επί 13 χρόνια μούσα της Victoria's Secret, Αdriana Lima ύστερα από αλλεπάλληλες δίαιτες - από τη δίαιτα των υγρών μέχρι την τροφή αποκλειστικά με πρωτεΐνες - αποφάσισε να απευθυνθεί σε επαγγελματίες διατροφολόγους οι οποίοι και διαμόρφωσαν ένα προσωπικό πλάνο διατροφής ειδικό για τον οργανισμό της. Ένα τυπικό πρωινό για το σουπερμόντελ, περιλαμβάνει πλιγούρι βρώμης με σταφίδες και ασπράδια αυγού με μία κούπα καφέ η γάλατος. 

Candice Swanepoel 

To 25χρονο μοντέλο από τη Λατινική Αμερική και ο Άγγελος της Victoria's Secret που φόρεσε το εσώρουχο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων στην τελευταία αστραφτερή επίδειξη, ανήκει στις τυχερές με τον αξιοζήλευτο μεταβολισμό, των οποίων η διατροφή δεν έχει κανέναν αντίκτυπο στην αδύνατη σιλουέτα τους: «Μου αρέσει ένα υγιεινό πρωινό. Λατρεύω τα κρουασάν, τις ομελέτες, τα αυγά και τα λαχανικά, ενώ φροντίζω να πίνω πολύ νερό και φρέσκους χυμούς».

Karlie Kloss

Ένα από τα σπουδαιότερα μοντέλα του 21ου αιώνα. Μούσα των Jean Paul Gaultier, Oscar De La Renta, Donna Koran και Coach καθώς και πρόσφατος άγγελος της Victoria's Secret. Τι προτιμάει για πρωινό; «Το θέμα με τη δουλειά μου είναι ότι πάντα κάνω κάτι διαφορετικό. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα σε 4 διαφορετικές χώρες, σε 4 διαφορετικές χρονικές ζώνες. Άμα έχω την τύχη να κοιμηθώ στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη, λατρεύω να φτιάχνω γευστικά υγιεινά ροφήματα πρωτεΐνης, γάλα αμυγδάλου και μπανάνα ή βατόμουρα».  

Rosie Huntington-Whiteley

Τι προτιμάει η λαμπερή, ηθοποιός και μοντέλο Rosie για να ξεκινήσει την ημέρα της; Γιαούρτι με μούσλι, φρέσκια παπάγια, δύο αβγά ποσέ με τοστ σικάλεως, μία κούπα καφέ και φρεσκοστημένο πράσινο χυμό. 

Lara Stone

To νέο μέλος του dream team της L'Oreal Paris, Lara Stone και ένα από τα πιο επιτυχημένα supermodels της δεκαετίας έχει ήδη δηλώσει την αγάπη της για τη μαγειρική και τις υγιεινές συνταγές. Το πρωινό της αποτελείται από φρέσκα φρούτα και λαχανικά ενώ δεν λέει όχι στις αγαπημένες της τηγανίτες.

Doutzen Kroes

 

Το πρωινό του μοντέλου από την Ολλανδία με το αξιοζήλευτο σώμα; Πλιγούρι βρώμης, γάλα καρύδας, μπανάνα και πολλά μούρα, ενώ όταν το πρόγραμμά της το επιτρέπει ενδίδει στην ομελέτα με τυρί και ντομάτα, με αβοκάντο και φέτες του τοστ. 

Cara Delevigne

Το 21χρονο supermodel με τη Λονδρέζικη προφορά, το κορίτσι με το οποίο όλες ταυτιζόμαστε. Όπως η ίδια δηλώνει, δεν θα άλλαζε τίποτα στον κόσμο με ένα burger από τα MacDonald's ενώ δεν διστάζει να εκφράσει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της όσον αφορά το πρωινό της: «Κανένας δεν θέλει να φάει πρωινό μαζί μου, αφού μου αρέσει να τρώω σαλάμι μαζί με μπέικον, μαρμελάδα και τουρσί». 

Miranda Kerr

Η εξωτική Αυστραλέζα Άγγελος της Victoria's Secret με τα εξωτικά χαρακτηριστικά και το σμιλεμένο κορμί δηλώνει λάτρης της υγιεινής διατροφής και του ισορροπημένου lifestyle. Ως εκ τούτου, το πρωινό της συντίθεται από φρουτοσαλάτες με ανανά, σύκα, κεράσια, βερίκοκα, φράουλες, βατόμουρα, μήλα και αχλάδια, πράσινο τσάι, ψημένο τοστ με αβοκάντο, αυγά και ζεστό νερό με λεμόνι, μηλόξυδο και μέλι.

Αlessandra Ambrosio

Το 32χρονο supermodel (και μητέρα δυο παιδιών) Alessandra Ambrosio φαίνεται πως είναι από εκείνες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό είναι η βασική προϋπόθεση για ένα σώμα υγιές και καλλίγραμμο. Το πρωινό του μοντέλου από τη Βραζιλία αποτελείται από μπέικον, αυγά, ντομάτες, αβοκάντο και τηγανίτες με βατόμουρα, τα οποία και τη βοηθάνε να διατηρήσει το δέρμα της λαμπερό, να απομακρύνει οποιαδήποτε ασθένεια και γρίπη και να θέσει σε εγρήγορση το μεταβολισμό της.

Πηγή: Marieclaire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ