Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Δείτε το ποσό-μαμούθ που ζητά η Ελένη Μενεγάκη από την Έλενα Μακρή Λυμπέρη με νέα αγωγή!

Δεν υπάρχει τέλος στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Με αγωγή που κατέθεσε, η γνωστή παρουσιάστρια ζητά από την εκδότρια του περιοδικού Hello το ποσό των 90.000 ευρώ για παραβίαση του χώρου στον οποίο έκανε το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή της, η Ελένη Μενεγάκη ζητά να "υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, εις ολόκληρο έκαστος, για τις αιτίες που αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας, να καταβάλουν σε κάθε ένα από τα ανήλικα τέκνα μας ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000) και συνολικά το ποσό των 90.000 ευρώ".

Στην αγωγή της η παρουσιάστρια εμμένει στο γεγονός ότι το περιοδικό φιλοξένησε στις σελίδες του φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια επ' ουδενί επιθυμούσε. Γι' αυτό και επιμένει το ποσό που θα επιδικαστεί να καταβληθεί στα παιδιά της και όχι στην ίδια, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στα στελέχη του συγκεκριμένου εκδοτικού χώρου. Ο λόγος; Είναι δεκάδες οι φορές που έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες των παιδιών της Ελένης Μενεγάκη -πάντα πιξελαρισμένες, ώστε να μη φαίνονται τα πρόσωπά τους- και είναι ζήτημα αν εκείνη είχε προβεί σε κάποιες εξώδικες διαμαρτυρίες.

Η εν λόγω αγωγή της, έχει ημερομηνία κατάθεσης την 4η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ