Google: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην ιστορία της στο Λονδίνο & ήδη ξεπουλάει!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Google ανοίγει κατάστημα με αποκλειστικά δικά της προϊόντα στο Λονδίνο.

Η Google φιλιξενείται στο Dixons Carphone Currys PC World στην οδό Tottenham Court του Λονδίνου, ενώ μέσα στο έτος προγραμματίζονται άλλα δύο καταστήματα στο Λονδίνο. Η Google θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το φάσμα των Android σε κινητά και tablets, φορητούς υπολογιστές Chromebook και Chromecasts, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

«Με το Google Shop, θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα μέρος όπου μπορούν να παίξουν, να πειραματιστούν και να μάθουν όλα όσα η Google έχει να προσφέρει», δήλωσε ο James Elias, marketing director της Google.

Το κατάστημα της Google θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη, όπου οι χρήστες μπορούν να «πετάξουν» σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη μέσω του Google Earth. Θα διαθέτει επίσης έναν τοίχο όπου οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακό σπρέι ώστε να ζωγραφίσουν τη δική τους άποψη για το λογότυπο της Google, το οποίο θα μπορούν στη συνέχεια να το μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Google έχει προωθήσει προηγουμένως τα Chromebook σε ειδικούς χώρους μέσα σε μερικά Best Buy καταστήματα στις ΗΠΑ και στα Dixons καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το νέο κατάστημα της Google βρίσκεται κοντά στο κατάστημα-ναυαρχίδα της Apple στο Λονδίνο στην Regent Street και όπως η Apple, έτσι και η Google, ελπίζει να φιλοξενήσει τάξεις και εκδηλώσεις στο κατάστημα της, για θέματα όπως η ασφάλεια στο διαδίκτυο αλλά και πώς λειτουργούν οι συσκευές της.

Πηγή: Newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ